| Mihaa23 a întrebat:

Bună fetelor, as avea și eu nevoie de ajutorul vostru..Sunt căsătorită de 4 ani iar soțul meu își dorește un copil, am încercat de câteva luni metoda calendarului dar nu rămân însărcinată. Am ciclul menstrual neregulat cu durata de 4 zile..va scriu data de început a ciclului menstrual în ultimele 6 luni va rog eu frumos sa ma ajutați sa aflu lungimea ciclului menstrual și cum calculez perioada fertila...va mulțumesc din suflet
2022
•17 sept-14 Oct
•11 nov-12 dec
2023
•19 ian-21 feb

Răspuns Câştigător
| Eireann a răspuns:

Menstruatia ( sangerarea menstruala) dureaza 4 zile. Ciclul menstrual dureaza intre 21 si 35 de zile si se calculeaza de la prima zi a sangerarii pana la prima zi a sangerarii urmatoare deci prima zi a cilcului menstrual e 17 Septembrie si ultima e 13 Octombrie - ciclu menstrual de 26 de zile, urmatorul a durat 29 de zile,

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Încearcă și cu un bărbat care are deja (cel puțin) un copil.

| Mihaa23 explică (pentru mihai69):

Mulțumesc mult chiar m-a ajutat răspunsul tău

| mihai69 a răspuns:

Iată încă un exemplu de răspuns aiurea al cam(p)ionului [Violenta22]:
===
"este imposibil sa calculezi perioada fertila si ovulație, fiindca nu exista nimic pe lumea asta care poate sa ghiceasca asa ceva."
===
Se pare că "down under" nu s-a aflat că există la raft teste de ovulație...

| VoidEternal a răspuns:

Pai daca ai ciclul menstrual neregulat metoda calendarului nu are cum sa funcționeze. Keep trying.

| just4ubr2015 a răspuns:

Faceti mai des dragoste schimbati si alte pozitii si daca dupa 6 luni nu reusiti mergeti la medic poate are el o problema

| RosaliaOriginala a răspuns:

Divortezi