Cu cat ai bani, cu cat iti doresti si mai multi.Asta l-a facut pe el sa procedeze in felul acesta.Si oare tu crezi ca-si va reveni din prostia pe care a facut-o el? Niciodata, orice invat are si dezvat, insa daca este vorba de bani mai putin sa se intample asta.Ai un viitor in fata si mi-ar parea rau sa stiu ce vei suferi, asadar alegerea numai tu o poti face, aceea daca mai vrei sa stai cu el sau nu.Bafta!
Da este urat ce a facut, in primul rand ca a stat cu 2 fete in acelasi timp si in al2lea rand ca si-a batut joc de cealalta! Dar cred ca numai el stie de ce a facut asta, si cred ca ar trebui sa discuti cu el aceasta problema, sa vb sincer, sa recunoasca cauzele daca intr-adevar te iubeste!
Spune-mi.Crezi ca situatzia asta te-a facut sa deschizi mai bine ochii ca sa vezi cu ce fel de persoane ai de-a face? Eu cred ca da!
Daca a fost in stare sa o faca o data, oricat de mult spune ca regreta, si poate chiar regreta, va fi in stare sa o faca si a doua oara! Omul nu se schimba niciodata, oricat de mult am fi tentati sa credem asta.
Intreadevar asa cum a zis si Közmyn17, faptele lui m-au pus pe ganduri, mi-am pus de multe ori intrebarea daca el este cel cu care imi doresc sa-mi petrec in continuare zilele.Eu stiu perfect ca nu este deloc tocmai barbatul perfect, cu siguranta are destule defecte, pe care le-am descoperit in timp, insa am fost dispusa sa trec peste avand in vedere ca nu erau niste defecte care ne putea afecta relatia in mare masura, insa...sincer poate m-am fi durut mai putin daca stiam ca m-a inselat cu o fata, pentru o zi sau doua iar dupa sa se incheie totul, insa durerea a fost mai mare, cand am aflat ca a facut asta timp de o luna, profitand de acea fata, si nepasandu-i prea tare de suferinta mea.
Intreadevar asa cum a zis si Közmyn17, faptele lui m-au pus pe ganduri, mi-am pus de multe ori intrebarea daca el este cel cu care imi doresc sa-mi petrec in continuare zilele.Eu stiu perfect ca nu este deloc tocmai barbatul perfect, cu siguranta are destule defecte, pe care le-am descoperit in timp, insa am fost dispusa sa trec peste avand in vedere ca nu erau niste defecte care ne putea afecta relatia in mare masura, insa...sincer poate m-am fi durut mai putin daca stiam ca m-a inselat cu o fata, pentru o zi sau doua iar dupa sa se incheie totul, insa durerea a fost mai mare, cand am aflat ca a facut asta timp de o luna, profitand de acea fata, si nepasandu-i prea tare de suferinta mea.
Eu, una, nu as mai continua relatia cu el. Nu as accepta nici macar sa ramanem prieteni, ceea ce a facut el nu este etic si moral, s-a comportat ca un om fara educatie. Poti cunoaste cel mai bine un om in situatii de stres, critice, sau cum este cea in cazul de fata. Adevarata fata a unui om nu este cea pe care o afiseaza zi de zi.
Intreadevar m-a dezamagit enorm, si m-am gandit de multe ori asa cum ai zis si tu malpiggy, ca nu este cum mi-l imaginsaem eu, insa am zis ca oricine ar avea dreptul la o a 2a sansa.
Daca tu simti ca merita o a doua sansa, atunci dai-o. Sper sa nu te mai dezamgeasca. Si incearca sa il faci sa inteleaga ca a gresit acum si ca data viitoare nu vei mai trece cu vederea.
Intreadevar m-a dezamagit enorm, si m-am gandit de multe ori asa cum ai zis si tu malpiggy, ca nu este cum mi-l imaginsaem eu, insa am zis ca oricine ar avea dreptul la o a 2a sansa.
Ma nu stiuh ec sa zic probabil ia palkut sa fie el sef pentru persoana ei. ia plaku sa aiba bai multi mai multi decat are, sau poate a vrut sa creada el mare si atre in fata altor. nsuhh ce sa zic da e urat din partea lui