| Mindrila_Luiza-Marta_1980 a întrebat:

Buna fetelor,as vrea sa va rog sa imi spuneti si mie cateva sfaturi deoarece prietena mea nu are Facebook si nici cont pe Toti pentru unul m-a rugat sa va pun eu o intrebare.
Voi ce ati face daca ati iubi un baiat enorm de mult dar el nu se uita la voi,lui ii place de altcineva,prietena mea se simte distrusa,nu mai invata nu mai vine la scoala sta toata ziua in balcon si in camera ei,plange si face poezii de,, moarte" spune ea.Ce sa faca? Ca acel baiat sa o placa pe ea din nou avand in vedere ca acel baiat a mai placut-o.

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

In primul rand sa aiba o atitutide mai pozitiva, acest lucru atrage baietii.Nu sa se smiorcaiasca, sa boceasca, sa planga, unui baiat nu i-ar placea sa aiba deaface cu o asa "iubita".
Sa fie optimista, sa zambeasca sa faca lumea din jurul ei sa rada.Sa-l cucereasca.
Sa se imbrace mai elegant, sa se machieze usor, nu foarte tare, sa se dea cu o tona de parfum care sa o simti de la 2 metrihappy(sau 1 cel putin), sa-si aranjeze parul ondulat/placa(daca e lung). Totul consta in atitudine.A..si sa nu uitam de manichiura si pedichiura happySa se comporte frumos cu el si totul vine de la sine, dar sa fie si aranjata(cum am spus mai sus, si imbracata cu haine care sa-i puna in evidenta valoarea, sa nu o dezavantajezetongue).
Sper ca v-am ajutat.O zi placuta!

2 răspunsuri:
| TaviComplicat a răspuns:

In primul rand tu esti aceea nu prietena ta.Top top top rusinica.

| Mindrila_Luiza-Marta_1980 explică:

De fapt nu sunt eu acea fata deoarece eu sunt cu cineva care ma ibeste si il iubesc nu am de ce sa fiu eu. Daca eram eu va spuneam din prima big grin
Pe prietena mea o Cheama Simona si are 15 ani