anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna fetelor,as vrea si eu un raspuns cat mai sincer la problema mea,care sta in felu urmator:
Cand incep penetrarea,imi dau drumu foarte repede,si ca sa nu-mi dau drumu instant,o tot scot sa se'regenereze' dupa care o bag cateva secunde,si tot asa( asta e cea mai mare problema a mea din punct de vedere al penetrarii) dar in celelalte domenii, cum ar fi sa-i fac oral si alte chestii care tin de 4play,nu cred ca am ce sa-mi reprosez,eu recuperand pe partea de preludiu,adica de la inceput pana la sfarsitul actului sexual,eu jucandu-ma cu clitorisul ei in timp ce-l mai bag pe mitel cateva secunde pana simte ca incepe sa vomite,il retraglaughing. In timp ce avansam in actul sexual, degetele mele sunt foarte jucause,sa zic asalaughing si incep sa fiu din ce in ce mai 'agresiv' in sensul bun cu clitorisul ei,la care ea incepe sa tremure foarte rau,dupa care ma opresc pentru cateva secunde sa-i dau un moment de respiro,si incep din nou sa ma joc cu clitorisul ei,in timp ce incerc s o mai penetrez acolo cateva secunde,eloel laughing. Dupa cateva zeci de minute de frecare intensa a-l clitorisului si tremurat in ultimu hal,imi zice sa ma opresc ca nu mai poate,sau o mai intreb eu pe ea daca mai continui cand o vad ca e deja 'moarta'Acum vine dilema mea.O fata poate simtii placere doar facandu-i ce am zis eu mai sus,sau oricat as incerca cu preludiu si alte scheme cu degetele frecarea clitorisului ei, ea tot are nevoie sa simta penetrare de penis? Puteti rade dupa ce ma lamuriti si pe minelaughing thanks

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca pana in prezent tu nu ai auzit ca printre femei exista si asa numitele lesbiene, care ajung la extaz si orgasm fara sa fie...penetrate. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei sa insinuezi ca ar fi lesbi, no chancelaughing. Nu are orgasm si incepe sa tremure fara pic de penetrare, dar sa zicem ca 80% din orgasm si tremurat, vine fara voia de a o penetra

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai inteles. Ti-am precizat ca si femeile lesbiene ajung la orgasm chiar si daca ''pasarica'' lor NU este deloc penetrata. Excitarea este realizata/obtinuta doar prin stimularea rezultata prin masturbarea externa, adica a clitorisului cat si a altor zone erogene.

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Am inteles ideea ta, dar eu vreau sa stiu daca pana la urma femeia are nevoie sa simta 'the D' ca sa fie satisfacuta pe deplin, sau pot sa ma simt bine ca i-am oferit placere chiar si fara prea multa penetrare.

| maxpaynelol a răspuns:

Te termini prea repede pentru ca suferi de ejaculare precoce, te exciti prea rapid

| anonim_4396 explică (pentru maxpaynelol):

Stiu si astalaughing deocamdata pana nu am duc la un control sau sa urmez un tratament sa-mi rezolv problema, trebuie doar sa fiu multumit psihic ce femeia e satisfacuta si fara s-o penetrez constant, ce ziceam mai sushappy