Se pare ca pana in prezent tu nu ai auzit ca printre femei exista si asa numitele lesbiene, care ajung la extaz si orgasm fara sa fie...penetrate.
Daca vrei sa insinuezi ca ar fi lesbi, no chance. Nu are orgasm si incepe sa tremure fara pic de penetrare, dar sa zicem ca 80% din orgasm si tremurat, vine fara voia de a o penetra
Nu ai inteles. Ti-am precizat ca si femeile lesbiene ajung la orgasm chiar si daca ''pasarica'' lor NU este deloc penetrata. Excitarea este realizata/obtinuta doar prin stimularea rezultata prin masturbarea externa, adica a clitorisului cat si a altor zone erogene.
Am inteles ideea ta, dar eu vreau sa stiu daca pana la urma femeia are nevoie sa simta 'the D' ca sa fie satisfacuta pe deplin, sau pot sa ma simt bine ca i-am oferit placere chiar si fara prea multa penetrare.
Te termini prea repede pentru ca suferi de ejaculare precoce, te exciti prea rapid
Stiu si asta deocamdata pana nu am duc la un control sau sa urmez un tratament sa-mi rezolv problema, trebuie doar sa fiu multumit psihic ce femeia e satisfacuta si fara s-o penetrez constant, ce ziceam mai sus