Mai. Ce mi-a plăcut și m-a și distrat totodată a fost când eram cu prietena mea în oraș, eram mai multe persoane la masă, vorbeam și acum na dacă ea stătea lângă mine, eu ce sa fac? Am început sa pun mana pe ea, a început automat sa se bâlbâie iar eu încercam sa stau serioasă . Am ieșit după împreună la o "țigare" .
Ce curaj pe tine ) deși nu s nici lesbiana, nici bisexuala, mi-ar fi placut și mie sa patesc asta cu o prietena
Nu încerca tare îmi este ca te "convertești "
Si iti plac aia mari sau mici? Sau n ai preferința?
Medii. Nici mici dar nici foarte mari.
Mie îmi plac picioarele femeilor deci am ca fantezie footfetish, mi-ar placea sa o foot pe una între degetele de la picioare și să mă termin pe talpa/piciorul ei. deocamdată nu mi-o îndeplinit niciuna aceasta fantezie.
Am avut un fost iubit cu fetisul asta, nu mi-a venit sa cred când am văzut ce puternic se activa numai când îmi vedea talpa ) Țin pumnii sa iti îndeplinească cineva fantezia )
Înseamnă că ai niste piciorușe seczy nu se activă degeaba, multam fain nu e nici o grabă
Nu am îndeplinit nimănui nici o fantezie.
Dacă cauți fete contactează-le pe supadeceapa sau inyourmind sunt singurele lesby de pe aici.
Nu caut fete. Chiar eram curioasa doar sa știu ce gândesc altele.
Respect si ma inclin mai mult decat in fata unui fetish, feminitatea si demnitatea feminina, decenta in societate si lipsa inhibitiilor in intimitate a femeii.
Interesant.
Mie personal îmi place sa cunosc mai bine persoana, dar pot sa înțeleg și genul ăsta de placere.
Anonimalex6996 întreabă:
linarkfts întreabă: