| elenalucya a întrebat:

Buna fetelor astazi mi-a venit ciclul si (nu este pentru prima oara) si as vrea sa stiu daca absorbantele always sunt bune pentru noapte avand in vedere ca este in primele zile si am cautat la toate magazinele din comuna si aveau doar always normal am luat doar cateva ca maine sa iau mai multe de la alt magazin tot always carora dinte voi lea mai venit ciclul >astazi? P.S dau funda repppppddeee

7 răspunsuri:
| MiruD a răspuns:

Buna Elena. Always probabil e cea mai buna firma de absorbante. Si cele de noapte sunt si mai bune. Cele care sunt mai lungi. Dar daca zici ca nu ai gasit, foloseste din alea normale, doar ca il schimbi mai des. Si in functie de varsta ta, poti folosi si ob-urile. Te simti mult mai confortabila si mai curata. Acum depinde ce vrei tu.winking

| Lavii007 a răspuns:

Absorbantele always sunt cele mai bune dupa parerea mea

| DnFn a răspuns:

Pe 23 de ziua mea sau 24 trebuie sa imi vina big grin. Da sunt bune si pentru noapte, chizr daca iti curge mult ele absorb repede si nu ai cum sa te patezi, noaptea curge si mai putin(cel putin mie asa imi curge )!

| DnFn a răspuns (pentru DnFn):

Nu recomand ob-urile pe noapte. mai ales daca dormi mai mult de 8 ore!

| elenalucya explică (pentru DnFn):

BUNA ziua ta e pe 23 ianuarie sau pe 24 ianuarie a mea e pe 24 ianuarie?

| DnFn a răspuns (pentru elenalucya):

Pe 23. Primele 2 zile e mai abundent, dar depinde de fiecare organism.

| elenalucya explică:

Cate zile este ciclul asa de abundent astazi am schimbat absorbantele din doua in 3 ore e ceva in neregula?