Multumesc tare mult, * dar totul era atat de perfect, nu ma asteptam niciodata asta de la el, chiar si prietenii lui s-au dezamagit. Ba era atat de frumos ca nici nu ai zice ca chiar nu a tinut la mine. Stiu ca a tinut, stiu asta, dar nu inteleg ce l-a determinat sa procedeze asa, chiar nu inteleg, e un las...
Multumesc foarte mult pentru raspuns, o sa urmez sfaturile. Stiu ca nu merita
Dupa aia chiar nu stiam ce sa cred a fost iubire sau nu, dar cum am mai spus, dupa cate am trecut impreuna, si cate am facut unul pentru altul, era nebun dupa mine, nu s-a asteptat nimeni din partea lui. a spus ca vrea tar mult sa fie cu mine dar o parte din el o alege mai mult pe ea si atat. e un prost!
Cauta-l si spune-i ce simti! Poate si el simte acelasi lucru ca si tine, poate reusiti sa va impacati, daca asta iti doresti! Nu ai nimic de pierdut!
Stiu cum e Mie mi se zicea ca el nu e ceea ce pare si eu ca o"fraiera" ii luam apararea.La un moment dat am observat ca este exact cum mi-a fost descris.un las. exact cum ai zis tu despre fostul tau prieten.Stiam ca o sa sufar dar am preferat sa ma despart de el(am plans ca o proasta 1 luna de zile, tu sa nu faci asta).Iar acum, abia astept sa fac 1 an de cand sunt cu EL, actualul meu iubit Deci, trebuie sa iei o pauza sa iesi cu fete, baieti in oras(asa am facut eu) si usor usor o sa-l uiti.Si eu cred ca o sa-ti gasesti pe altcineva.Pe cineva care poate chiar va tine cu adevarat la tine si iti va demonstra cat de mult te iubeste, incat o sa uiti trecutul si o sa-ti doresti sa stai numai in prezent. Sper ca te-am ajutat, si numai fi trista
Bananacantareata87 întreabă: