Pana la 40 de ani sigur simti nevoia sa faci sex. O femeie maritata si neglijata mult timp de partener sigur ca devine pasibila infidelitatii si aventurii nu numai adolescentele. Chiar si intr o relatie serioasa care implica sentimente nu poti fi sigura ca nu apare cineva care sa te atraga maxim, sa te faca sa ti pierzi capul.
Aha...De exemplu, tu ai face sex cu un tip ce te atrage, dacă el ți-ar propune asta și te-ai afla undeva într-un club chiar dacă ai avea deja o relație cu un alt bărbat, dacă ai fi sigură că partenerul nu va afla că l-ai înșelat? Ai face-o cu tipul respectiv dacă ai ști că nu va afla partenerul?
Vreau să-mi spui sincer
15-20 e varsta la care lucra hormoni cel mai acut, totusi si o femeie de peste 45 trece prin schimbari hormonale si psihice, fiind destul de vulnerabil deci si atunci este posibil sa se recurga one-stand night si aventuri sexuale.
Cred ca unii/ unele asa s-au nascut "polyamorous" si iubita mea cred ca este intr-o situatie asemănătoare, sunt in dilema in legătură cu relatia asta.
Deci este o chestiune complicată și diferă de la o persoana la alta!
15-25 asa, pentru ca in adolescenta si in perioada in care esti studenta sau te angajezi si gasesti barbati noi esti foarte atrasa de ei.
kisses_5778 întreabă:
Roxy întreabă: