Eu nu am avut decât două relaţii de care să-mi pese, una acum vreo 6 ani aproape şi cea în care sunt acum. Restul au fost pentru sex sportiv şi perfecţionare.
În prima nu a fost nevoie să aştept eu c-a venit ea după câteva zile (cred că mai degrabă eu simţeam că-i prea devreme) şi totuşi a ţinut un an şi 8 luni dar s-a terminat din cauza geografiei.
În cea curentă, ar fi fost mai repede dar cu locul de desfăşurare e o mare problemă. Oricum nu mă grăbeam (orice termen sub 1 an este decent - peste mi se pare inuman!). După 5 luni... şi da, încă sunt cu ea şi nu se întrevăd motive pentru care n-aş fi şi pe viitor pentru că dacă nu intervine iar geografia, totul e-n regulă.
Din punctul meu de vedere peste 1 an mie mi se pare înjositor şi batjocoritor la adresa lui dar na... ce ştiu eu.
Buna, sincer... m-a asteptat 2 ani, dar in acesti 2 ani am mai fost despartiti o perioada iar apoi ne-am impacat; mi-a fost greu sa fac acest pas si desi ma simteam pregatita, nu prea aveam mare incredere in el, ma temeam ca doar asta vrea, dar totusi desi mi-a propus, m-a asteptat, mi-a respectat dorintele si nu m-a presat sa o fac sa sa ma ameninte ca ma lasa daca nu o fac, asa cum fac unii.
Totusi am zis ca hai sa risc, pana la urma e vorba de persoana iubita, dac ao fac o fac din iubire, nu cu oricine, ne cunoastem de 3 ani jumate si suntem impreuna de 2 ani, de ce nu? Mi-am luat inima in dinti si am facut-o cu el si sincer iti spun ca nu imi pare rau.
Desigur ca m-am informat corespunzator si nu am facut doar sa fie facut. A ost un moment special. Acest baiat a fost primul din viata mea si acum suntem impreuna. Aveam dubii in privinta lui desi mi-a demonstrat ca ma iubeste, dar uite ca si acum suntem impreuna si ne iubim foarte mult.Ne-am apropiat mai mult unul de altul, dar depinde foarte mult de fiecare, exista si posibilitatea sa doreasca doar sex si atat, trebuie sa iti cunosti bine partenerul si sa fi pregatita.
Buna! Pai...inca mai asteapta.Suntem de 3 saptamani impreuna si spune ca-i prea mult. Dar eu cred ca daca exista iubire, exista si rabdare!
Pentru mine o prietena nu inseamna doar sex sau dragoste eu astept dupa prietena mea oricat e nevoie astept sa imi propuna ea acest lucru nu imi doresc sa fac dragote sau sex cu ea vreau doar sa ma iubeasca sincer
biancaandreea întreabă:
Unique întreabă: