| ~_~fericire.in.rate~_~ a întrebat:

Fetelor ce ati face daca ati ramane gravide in adolescenta? pentru unele se poate spune ce ar fi facut sau ce ar face.Baieti voi cuma ati proceda? pss:eu una as pastra copilul, las' ca are tata bani sa'l creascalaughing, Doamne fereste de asa cevahappy.

Răspuns Câştigător
| catthshshshs a răspuns:

Mai bine sa eviti aceasta situatie, decat sa te complaci in ea.Viata sexuala implica o responsabilitate mare asa ca atentie mare. Un copil este o responsabilitate.winking

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Depinde foarte mult cat de maturi sunt fata si partenerul ei.
Eu cred ca in principiu nu as avea cum sa il pastrez dar acum sunt mare si daca am sustinerea parintilor, atunci l-as pastra si fara tatahappy

| vyo a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa il dai afara, nu ca as fi adepta la avorturi dar gandeste-te foarte, foarte, foarte bine un copil este o mare responsabilitate fiind adolescenta nu este bine sa te inchizi in casa de acum ai o viata intrega la dispozitie sa faci copii si eu asi intoarce timpul sa mai fiu adolescenta si sa traiesc un pic din ce ai tu acum, gandeste-te bine ce ai de facut.

| dydy22 a răspuns:

Este usor sa i faci dar greu sa i cresti, nu este de ras vb la modul cel mai serios nu te poti juca cu un copil

| madutza_ubytzik a răspuns:

Buna! Eu una daca as fi in situatia asta as pastra copilul deoarece daca fac avort din adolescenta sunt sanse ca pe viitor sa nu mai pot face copii. Chiar daca tatal lui nu ar vrea sa auda de asa ceva, l-as creste si fara tata. Chiar daca atunci cand o sa creasca putin mai mare si o sa vada ca toti copii au tata si el nu are o sa sufere, atunci cand va creste si va fi destul de capabil sa inteleaga ca eu a facut o greseala in tinerete si pe el nu am vrut sa il abandonez sunt sigura ca va intelege. Dar daca pastrez copilul trebuie sa am familia sau macar una din rude aproape de mine, sa-mi fie alaturi, sa ma sustina. Sigur cand copill va creste mare si ii vor da dintii, va merge de-a busilea, va spune "mama" ma voi simti fericita si de ce sa traiesc cu regretul ca nu il am langa mine cand pot sa ma bucur de el.

Asta e parerea mea si puteti sa ma criticati dar eu asta cred!

Si daca tu esti in situatia asta te rog gandeste-te bine ceea ce faci si pe viitor ai grija de tine si de corpul tau! Bye ByE succes

| Alisa a răspuns:

Daca Doamne Fereste s-ar intampla(desi stiu sigur ca nu se va intampla), as pastra copilul indiferent de situatie. Mai bine mor eu, decat sa se intample ceva cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine no fa...gandestete intai la consecinte...eu sincer cred ca as innebuni

| ruoxiii a răspuns:

Eu zic sa ai grija in principiu un copil e ceva minunatwinking dar la o anumita varsta un copil in varsta adolescentei reprezinta si o responsabilitate marewinking eu zic sa te protejezi sau sa ai grijawinking