| alina7 a întrebat:

Buna fetelor ce ati face daca prietenul vostru v-ar cere sa te masturbezi de fata cu el?

Răspuns Câştigător
| Pissy a răspuns:

El primul` laughing

21 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

E o practica destul de curenta si fireasca, in scopul cresterii excitatiei ambilor!

| Razvan a răspuns:

I-as zice ca un *** frustrat si mi-as da o palma ca am fost asa de proasta sa stau cu eloh go on

| Pacala a răspuns:

Doamne. am citit raspunsurile de la intrebarea asta. Inainte sa iti raspund oarecum la intrebare, da-mi voie sa imi exprim parerea despre ce spun fetele care ti-au raspuns pana acum. Deci, fetelor... masturbarea in doi (reciproca sau nu, cu partenerii fata in fata) este o practica foarte des utilizata si chiar un - sa-i zicem asa - joc erotic foarte apreciat si chiar excitant, in cazul cuplurilor cu o oarecare "vechime", formate din parteneri suficient de maturi din punct de vedere psihic si sexual. Eu inteleg ca multe din voi, fetele de pe aici, v-ati inceput viata sexuala la 14 ani si, la cei 14 - 17 ani pe care ii aveti, credeti ca o relatie intima inseamna doar "capra", "el deasupra", "daca a facut prezervativ si nu si-a dat drumul in mine, risc ceva?" si un mare "OMG, cum sa fac asta" la orice alte chestii de natura sexuala de care voi habar nu aveti dar care sunt extrem de placute pentru FEMEI si BARBATI. Observati, va rog, ca nu am spus "baieti" si "fete". Pana nu va maturizati fizic, psihic, mental, pana nu o sa aveti un minim de cultura, o sa puneti intrebari din astea si o sa va panicati ca "prietenul vrea sa te masturbezi de fata cu el". Well... mi-e mila de prietenii vostri. Ma bucur ca fac parte dintre barbati, nu dintre baieti. Ma bucur ca atunci cand aveam varsta voastra fetele se jucau si citeau, faceau teme, n-aveau treaba cu sexul. Si da, mi-e mila de voi. La 30 de ani o sa fiti niste obosite, pline de HPV si nici macar n-o sa stiti ce frumos poate fi sexul, cand esti suficient de "dezghetata" ca sa ii descoperi tainele.

| andradat a răspuns:

Oricate critici vin la adresa asta, sa stii ca cateva cupluri chiar practica lucrul acesta, deoarece barbatul se excita mai tare cand vede ca femeia isi ofera singura placere si automat barbatul vrea sa o faca pe femeie mai fericita decat este cu acel lucru cu care se masturbeaza. Automat se excita amandoi mai tare. happy
Nu am incercat'o da am mai auzit'o. Sincer as incerca odata fiindca merita experimentat tot in viata asta!
Succes la luarea deciziei

| Ioana2518 a răspuns:

Doamne fratee, cum sa accepti asa ceva? Pai el de ce draq se mai afla acolo daca te punne pe tine sa te masturbezi? El nu este in stare sa te faca sa te simti bine?laughing)Eu una, nu as accepta asa ceva, si chiar daca sa zicem ca as accepta, l-as pune pe el primul sa se masturbeze, si dupa aia am sa ma masturbez si eu sau eventual sa-i dau teapawinkingtongue

| pwp a răspuns:

As refuza si l-as si parasi

| virusake a răspuns:

Ca baiat, mi-ar fi rusine sa cer asa ceva. laughing
Nu stiu la ce m-ar ajuta. Mai bine as insista spre o partida de sex. big grin

PS: ce fantezii au cate unii... worried

| nely19 a răspuns:

Buna Alina, i`as spune sa o faca elwinking

| Cristyn a răspuns:

L-as trimite la plimbare...

| Cristyn a răspuns:

Pai pe tine pentru ce te mai tin, nu sunt dispusa sa sa-ti fur meseria.big grin

| rosto a răspuns:

Eheee, maica! Nu e asa mare branza. Intelegi tu ce zic.winking

| VIPER a răspuns:

Ii dai in cap si fugi

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

I-as baga vibratorul in fund.

| Extasy a răspuns:

L-as baga de unde a iesitwinking

| stefan_8760 a răspuns:

Eu zic sa incerci... s-ar putea sa-ti placa si sa mai vrei sa faci asta. nu se stie niciodata

| ρunct a răspuns:

I-as trage o palma si laughing

Bye-Bye laughing

| FabuloasaRO a răspuns:

Iti spun din start ca nu exista un raspuns standard la intrebarea ta. Fiecare fata reactioneaza altfel, iar tu trebuie sa faci doar ce SIMTI, nu doar de dragul lui, altfel este posibil sa regreti candva.
Daca tie iti surade ideea, incearca! Daca nu, refuza-l simplu... si propune-i ceva mai dragut in schimb.
Raspuns oferit de http://www.fabuloasa.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu personal nu as accepta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi-ar cere asa ceva:d, si daca prin absurd, sa presupunem ca mi-ar cere replica mea ar fi:"Poftim?!straight faceTu esti bolnav... ceauwinking!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru dady: tu nu stii ca dupa virgula se pune spatiu? tu nu ai auzit de semnul intrebarii? te crezi destept, dar degeaba...

| Addriana_2885 a răspuns:

Eu i-as da papuceii. Din moment ce face asta inseamna ca e un nesimtit si ca nu are pic de respect, parerea mea...

Întrebări similare