Pai eu zic sa ii zici lui direct sa termine cu incercarile astea ca deja te-au plictisit. II zici ceva gen"auzi? poate mai schimbi si tu placa cu pusul la incercare ca deja m-am plictisit sa ma amuz cand vad ca folosesti mereu aceleasi metode".
Dupa asta asteaptate sa te puna cu altfel de faze la incercare.Cu toate ca nu prea exista multe chestii cu care sa te puna
M-as desparti de el.E inutil sa stau cu un om care nu ma respecta si care nu are incredere in mine.
Spune-i ca il iubesti mult si nu are rost sa faca lucrurile astea pentru ca deja te deranjeaza, si oricum nu l-ai insela niciodata. Succes
Buna andreea! eu spun sa ii spui ca, te deranjeaza faptul ca el pune pe unu si pe altu sa se bage in seama cu tine, si ca u iti dai seama! spune-i ca il iubesti mult si niciodata nu ai fi in stare sa il inseli si il iei in brate si pup crede-ma si eu am facut asa si nu ma mai pus la incercare niciodataa
Tu fii prietenoasa cu toti si zile in fata ca stii totul.Iar lui tot asa zii, daca are in credere in tine sa termine cu prostiile astea iar daca nu sa-si caute pe alt cineva.
Nu te supara ca-ti spun dar daca acesta este modul sau de a te testa nu va avea niciodata incredere in tine, poti sa te comporti cat de bine vrei, pentru el asta nu va fi indeajuns
Spune-i in fata sa nu te mai puna la incercare ca alt fel ii dai papucii spune-i ce simti fato descarcate