anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, fetelor. Ce părere aveți despre friends with benefics? Just sex no feelings? Ar fii un lucru rau?
Ați încercat vreodată? happy

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Asa numitele prietenii fara beneficii/fara obligatii se practica dupa o anumita varsta si in general de o anumita categorie de persoane. In nici un caz nu se recomanda practicarea acestui mod de a-si petrece o parte insemnata din viata, persoanelor tinere sau celor care doresc sa-si intemeieze o familie.Sunt aproape convins ca nu vei gasi astfel de persoane printre useri deoarece marea majoritate a acestora nu indeplinesc conditiile principale si strict necesare.

| lBroken69 a răspuns:

Nu e rau. Poti incerca laughing

| BruneTTe a răspuns:

Hei! "Friends with benefits" nu e pentru oricine, adica trebuie sa fii facut pentru asa ceva. La ce ma refer? Ma refer la faptul ca eu nu as putea face asta prin simplul fapt ca eu nu pot sa ma culc cu o persoana pentru care nu am sentimente + ca si daca m-as culca cu respectiva persoana, probabil as ajunge sa dezvolt ceva sentimente dupa aceea.
Mie nu mi se pare un lucru rau, doar ca trebuie sa poti face asta.

| SergiuBoss11 a răspuns:

E ca o laba, dar mai rapida.

| RAY a răspuns:

Nu sunt fata dar parerea mea e ca e o mare prostie inventata de obezi din america nu-i de mirare lea ajuns grasimea in creier,revenind la subiect suntem finte emotionale tu te poti indragosti de el /ea,iar ea/el pot fi cu experienta mare mai reci ca tine, ar fi un lucru prostesc sincer,sexul e o nevoie de acord,dar nu sunt de acord sa faci sex cu cineva un timp pentru ca poate aparea o atasare emotionala plus ca asta nu-i bine daca aud prietenele tale te vor critica,judeca ca te vinzi usor, sexul e o arma puternica in lumea fetelor/femeilor daca te vinzi usor nu doar ca isi vei pierde din valoare dar si moral vei vi in cadere, numai vorbesc de alti baieti fie ei populari, un baiat nu cauta iubita pe termen lung parasuta el cauta una mai cuminte, unde mai punem ca multi baieti populari au surori care le ghideaza alea te analizeaza la sange

| LoveSleep a răspuns:

Orice, doar "no feelings".

| PsihopatX3 a răspuns:

E ceva ce merită încercat dar nu d multe ori... aşa doar pentru ați satisface curiozitatea.

| corbulalbrosu a răspuns:

Prieteniile fara obligatii/beneficii sunt imposibil de a fi intelese de catre cei care nu reusesc sa faca diferenta intre doua notiuni diferite si anume dintre o veche prietenie adevarata si sincera si cea de iubire.Din acest motiv sunt denumite PRIETENII si nu IUBIRI fara obligatii/beneficii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-i nimic rau, iti demonstrezi cat de ridicola esti.
N-am incercat, te las pe tine.

| sofisis a răspuns:

E ceva destul de greu de facut. In principiu sexul creaza, vrei nu vrei, o legatura intre doua persoane. Este foarte usor sa confunzi acea legatura cu sentimente si deci se duce naibii tot conceptul de "just sex".
Sunt persoane care pot face asta si persoane care nu pot face asta. In general, majoritatea pustoaicelor nu pot face asta.

Întrebări similare