Toti generalizam. Noi zicem ca femeile sant curve si voi ne condamnati drept agresivi misogini fustangii
" Este adevărat că femeile își dau seama după fața unui bărbat dacă acesta este onanist"
O fi si greu avand in vedere ca 99% din barbati freaca maimuta.
Din cate cred eu, esti adolescent probabil. având foarte mulți hormoni si nefacand sex mi se pare normal sa te uiti la filme erotice sau sa te masturbezi, dar nu o fa prea des ca mai tarziu vei regreta foarte tare. Si... femeile își dau seama de multe doar uitându se la chipul bărbatului.
De ce va regreta mai târziu foarte tare daca se masturbează des?
De fapt, nu: ideea ca masturbarea imbolnaveste este delir.
Pentru ca cand va face sex își va da drumul foarte rapid si nu cred ca va fi placut nici pentru băiat cat nici pentru fata
Nu am zis ca răsturnarea îmbolnăvește. Doar ca daca o faci prea mult cand vei face sex iti vei da drumul foarte rapid
Masturbarea nu produce ejaculare precoce. Sursa: Strassberg, Donald S.; Mackaronis, Julia E.; Perelman, Michael A. (2015). "Sexual dysfunctions". In Blaney, Paul H.; Krueger, Robert F.; Millon, Theodore. Oxford textbook of psychopathology (Third ed.). NY: Oxford University Press. pp. 441–442. ISBN 9780199811779. OCLC 879552995.