Cine vrei să decidă asupra normei? De ce o să trebuiască să mergeți în excursii?
În ziua de azi masina de cele mai mult dori este o necesitate.Si aici nu ma refer la fite, vacante si alte rahaturi.Aici ma refer la un transport la spital, o urgenta in familie etc.O dată ce ai masina te miști mult mai rapid si de multe ori mai ieftin decât cu transportul in comun.
Ai sanse probabil sa iti faci o iubita fara sa ai masina, dar in acelaș timp nu ar trebui să elimine din start posibilitatea de a o avea.
Da, poate ca este un minus, ca deh.
Multe vor sa fie invidiate de prietenele lor, ca are iubi frumos, cu masina, una alta.
Insa totusi, de exemplu, eu din cate fete am abordat, nu m-a intrebat una daca am masina ) Deci cred ca exista sperante sa gasesti una care sa nu considere asta o problema.
Pana la urma, iti poti cumpara in viitor o masina, corect?
Iar daca nu, cine stie, poate gasesti o fata cu masina, nu e imposibil
Ah de asemenea, am o amica care, ea are masina, dar iubitul ei nu are, nu are nici permis. Ea merge il ia de la el, se plimba, chestii de genul.
Iubitul prietenei tale miroase a viitor "SCLAVUL SOTIEI"
Să știi că una din ele chiar are mașină, dar cealaltă nu, și nu a divă, a o fată normală, din profil spun de ambele că nu am văzut-o pe niciuna in realitate. Ms
E o tâmpenie, sa știi. Refuz sa cred ca in 2021 mai sunt fete care refuza un baiat doar pentru ca nu are o *** mașina. Și dacă exista cum fac? Se găsește Maria de la coada vacii, care își ia colanți la 15 lei, sa spuna:"hmm, da, e frumos, ma iubește, are caracter, dar nu are mașina, pass" )
Nu ai tu idee Sunt unele care daca nu ai masina de bani buni, nici ca nu s-ar mai urca in ea
Sa inteleg ca tu esti din cele 1% care se conformeaza cu plimbarea cu autobuzul?
La mine nu urca orice saracie, doar alea cu bani sau din familii instarite.
Daca ii propui un abonament la RATB din banii tai iti zic eu ca nu se supara pe tine, tot are transport asigurat ca sa te insele cu altul care are o masina TE SALUT
Bună. Soțul meu nu are permis momentan și deci nici mașină. Mergem cu familia și înainte de pandemie mergeam cu maxi-taxi unde doream. Nu consider un minus să nu ai permis de conducere.
Așa și oriunde mergem împreună, sau am merge împreună, o facem cu transportul public, că așa E. Dar ce fac atunci când fata are permis și mașină? Si trebuie să mergem cu mașina ei, adică trebuie ea să mă ducă pe mine mereu, oriunde mergem ea trebuie sa fie șoferul în fiecare situație. Aici cum procedez? Ar trebui sa-i spun sau sa o întreb dacă e ok pentru ea? Și ea stă la Constanța, eu la Iași, și as vrea să mă mut la mare, să fiu acolo aproape. Astai ideea, dacă ea sa fiu cu ea. Eu am 26, ea 23
Ce spui? Mulțumesc anticipat
Ar trebui să propună ea toate astea. De exemplu când mergeți în vacanțe iar la muncă fiecare cu ce mijloc de transport poate, acolo mi s-ar părea aiurea să fie obligată.