Pai la el..la inceput ne-am jucat etc si dupa cand mai aveam destul de putin timp de stat impreuna ca trebuia sa plecam cu treaba etc.am zis ca vreau sa trec mai departe si s-a intamplat.
A durut de 2 ori destul de tare, dar dupa m-am relaxat, acum totul decurge ok.A fost sa zic ceva de genul cu "au"si cu "oau"...am avut emotii destul de mari.
Chiar daca nu a fost totul perfect etc.din cauza unor situatii, s-a revansat data viitoare
Si ce varsta aveai? ati folosit si lubrifiant?
Ati folosit si lubrifiant?
A fostnu am simtit nimic, nici durere, nici placere...numai ca intra si iese ceva, cam nasol
La mine a fost asa
Am mers la prietenul meu acasa,el locuind singur, si afara ploua.Mi-a dat un tricou de la el sa ma imbrac fiind ca eram fleasca.M-am schimbat si m-am asezat in pat.El era la calculator. Dupa, el a venit langa mine si am inceput sa ne jucam. Dupa, ne-am uitat la un film si eu ma jucam in parul lui.Are un par cret,cret,cret,cret. Dupa,cand nu ma asteptam, s-a intors brusc si a "sarit" pe mine, si am inceput sa ne sarutam si sa radem.dupa, si-a bagat mana pe sub tricoul meu si mi-a desfacut sutienul.Stiam ce va urma,dar nu am zis nimic. dupa,am inceput si eu sa il dezbrac,si el pe mine,dupa care m-am aplecat senzual pe langa corpul lui, si i-am facut un blowjob scurt, dupa care i-am facut un handjob in timp ce ne sarutam. Dupa, el s-a asezat usor peste mine si si-a introdus penisul in vaginul meu.La inceput a durut, dar dupa placerea e...uuh:X.se misca din ce in ce mai rapid, iar cu mana imi "freca" clitorisul.A fost o seara de vis.Sigur nu o voi uita niciodata! M-am simtit excelent.A fost spontan, ceea ce mi-a placut.Merita sa incerci. Succes!:X
Madeleine123 cam cat de tare a durut? Adica am inteles ca e bine sa fii cat mai excitata nu?:-s
Daca nu te superi, ce varsta aveai?
15,de curand s-a intamplat.^.~
Nu a durut tare.Nu stiu cum sa-ti descriu...Da, ar fi bine sa fi cat mai excitata
Pff..eu am 16 si jumate..si vreau sa o fac cu prietenul meu, dar mi-e frica.Si cu protejatu..ati folosit doar prezervativ sau ai mai luat si ceva pastilute?
Prezervativ,si pastila de a doua zi, pentru siguranta :*
Si pastilele se gasesc la orice farmacie? cam la ce pret sunt?
Nu iti recomand sa iei pastila de a doua, mai ales dupa primul contact sexual. Este o pastila foarte puternica, de aceea se poate lua doar o data la 6 luni. Prima oara foloseste prezervativul si oricum nu cred ca va fi o partida atat de "wild" incat sa se rupa. Trebuie sa fii foarte excitata, iar nivelul durerii depinde de felul himenului tau si de cum te penetreaza el. Daca ai himenul elastuc, s-ar putea ca acesta nici sa nu se rupa si atunci nu vei simti durere. Daca il ai mai tare, te va durea si iti va curge probabil si sange.
Trebuie sa ai incredere totala in partener, iar el sa stie ce sa faca. Daca nu esti sigura ca vrei sa faci acest pas, eu zic sa mai astepti. La 16 ani jumate inca te mai poti bucura de alte chestii, pentru sex o sa ai timp toata viata.
Ce frumos!:X
Eu sunt baiat dar iti spun din experienta mea. pe partenera mea a durut-o foarte tare la inceput primele 2-3 incercari pot sa spun ca prima si a2a incercare nu puteam sa introduc penisul in ea doar 2-4 cm. o durea rau de tot si am cumparat lubrifiant care a ajutat foarte mult. trebuie sa te relaxezi si folositi prezervativ +lubrifiant o sa scapi cel mai usor cu lubrifiant. succes
Parca mi-e frica :-s..cati ani avea prietena ta?
Nu lua pastila de a2a zi doar in caz de urgenta e foarte daunatoare pentru organism. lubrifiantul te ajuta cu durerea sa alunece mai usor. prietena mea avea 16 ani cand am facut-o. nu-ti fa probleme nu e nimic obligatoriu daca simti ca e prea dureros te poti opri in orice clipa. relaxeazate si foloseste prezervativ!
Ce fel de lubrifiant ati folosit? ca sunt mai multe feluri...pe baza de apa, de ulei etc.
Eu zic sa incerci fara deocamdata, nu cred ca e cazul unui lubrifiant, pentru ca oricum te vei lubrifia singura cand vei fi excitata iar in plus, prezervativele au pe ele lubrifiant Incearca deocamdata fara. Daca chiar nu merge, poti sa cumperi orice lubrifiant Durex
HappynewCenusa întreabă: