| ADINAAMS a întrebat:

Buna, fetelor! Cum ati reactiona daca iubitul vostru de 1
An si jumatate s ar uita la alte fete dezbracate, adica foarte indecente si le ar da like uri? Tin sa mentionez ca am aflat intamplator, telefonul era plin de asa ceva, fete care postau filmulete sau poze in zona de po*no! I am gasit din nou dupa acea discutie, va rog sa dati un sfat daca ati trecut prin asta sau ce ati face

2 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Am noroc ca n-am pățit asa ceva și sunt cu iubitul de 3 ani... încearcă să îi zici ca te deranjează și dacă nu se schimbă nimic inseamna ca ii pasa mai mult de alea de către tine. Eu nu as sta sincer cu unul ca el...

| Fandoenia a răspuns:

Bărbații fac asta mereu. Se numește stimulent vizual și atat timp cât nu va afectează relația, poți ignora ca ai văzut asta dar problema este sa nu va influențeze cu nimic relația și asta nu se întâmplă de obicei. E fix invers, dacă face asta trebuie sa te întrebi cât este de atras de tine pentru ca dacă e doar asa atras de tine și atat, nu merita sa crezi ca ai o relație de viitor. Încearcă sa te gândești cum este cu tine când sunteți amândoi. Cum o faceți intim și alte lucruri care contează mai mult, fa o comparație și intreaba-te, evaluează, caută răspunsuri. Cum ziceam măcar sa ți dai seama dacă nu se simte atat de atras de tine, atunci nu are rost sa-ti faci multe speranțe referitor la direcția în care mergeți.