Par : nu prea conteaza, dar am observat ca tot timpul ma atrag mai mult baietii cu par saten (dar nu e ceva elementar).
Atitudine : De obicei, imi plac baietii un pic mai rauti asa , care sa fie draguti si sensibili doar cu mine :X
Imbracaminte: Asta e un lucru care nu ma intereseaza deloc. Poate sa fie imbracat intr-un trening normal sau in haine de firma, mi-e totuna.
Personalitate: sa aiba simtul umorului, sa fie gelos (nu exagerat, dar mi se par draguti baietii gelosi, e o dovada ca te iubesc:X), si foarte iubitor...si sincer.
Un sport : Nu ma intereseaza.
Varsta : sa nu fie mai mic ca mine, sa fie de aceiasi varsta cu mine sau cu maxim 5 ani mai mare.
Par: ce`i sta bine (nu verde, albastru, bla bla)
Atitudine: sigur pe el, pe faza, mereu gata de orice, provocator, cu picioarele pe pamant
Imbracaminte: egal, doar sa nu se imbrace ca un cocalarel
Personalitate: aici sunt mai multe: inteligent, atent, indraznet, putin romantic, pasional, cultivat, sa inspire si sa acorde incredere, etc
Sport: baschet, sala (ceva acolo, sa nu fie chiar puslama)
E bin ca sunt si amuzant?,
Da, e una dintre cele mai mari calitati ale baietilor
Mai, eu am spus cum vad eu baiatul ideal, nu o lista batuta in cuie asta nu inseamna ca un baiat care nu respecta conditiile alea nu ma atrage. Ca au fost cazuri Fiecare are propriul sau farmec prin care poate da pe spate pe oricine.
Par: Blond sau brunet
Atitudine: nici badaran nici timid. Undeva la mijloc
Imbracaminte: Sa nu se imbrace la 4 ace sau ca un golan
Personalitate: Sa fie amuzant si sufletist, si sa ma inteleaga (sa nu fie gelos )
Un sport: Nu imi pasa
Varsta: cu un an mai mare ca mine sau la fel cu mine.
Acum spun eu? k
Par:Saten,mediu
Atitudine:Intre badaran si timid pe la mijloc
imbracaminte:Blugi,tricouri, camasi...
Personalitate:Amuzant, sufeltis, gelos foarte putin(depinde in ce caz pot sa fiu si mai gelos dar depide de caz )
Activitati:Footbal, Am cantat si desen
Varsta:13ani
Am si eu o intrebare pentru voi credeti cu calitatile acestea le plac fetelor? Ca si om am si defecte si calitati reaspundetim plizZz
La par nu prea conteaza
la atitudine: nici prea badaran nici prea timid
la imbracaminte:normal
la personalitate: sunt mai multe
sport:footbal
eu am varsta de 12
paaaaaaaaaa pup
mz k bine ca joc footbal ori cum nu-s badaran dar totusi putin timid parul il am mediu...
Tate vreti fotbalisti
De unde esti?
Mie mi se par mai draguti baietii care joaca footbal, bine, nici chiar toti baietii, conteaza si fizicul
Din Slatina u?
Din Tulcea
canazar94 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: