| anonimuz a întrebat:

Fetelor cum var placea sa va spuna cineva ca va iubeste?

8 răspunsuri:
| OoOlivia a răspuns:

Mai putine cuvinte.mai multe faptehappy daca intelegi ce vreau sa spun.Desi nici un" te iubesc" nu stricahappy

| Făgăraş a răspuns:

Te iubesc cum iubeste cerbul apa lina si cristalina a muntelui! te iubesc cum iubesc florile raza de soare! te iubesc cum iubeste vadim -tudor pe unguri!

| adaanda a răspuns:

Oricum,dar cel mai important sa simt eu ca intreadevar ma iubeste, ca o spune din sufletbig grin

| TheSol a răspuns:

"Te iubesc."

Suna destul de simplu. thinking
Ar fi mai bine sa o si simti. happy
Bafta! >:d

| Ingrid16V a răspuns:

Ii spun sa se arunce in cap daca ma iubestesmug Si daca o face, imi demonsteaza:X laughing))

| MyEssence a răspuns:

Exista o zicala:,,daca cineva iti spune ''TE IUBESC'' sa ii spui ca minte, pentru ca dragoste nu se zice, ea se simte,, deci prin fapte ar fi cel mai bine happy

| adriana_3818 a răspuns:

Mi-ar placea sa-mi arate. sa fie cel care simte atunci cand nu mi-e bine...desi eu ii zic :"sunt ok".sa ma priveasca in ochi, sa ma stranga tare in brate si sa-mi spuna :"stiu ca nu esti ok".sa stie care e melodia mea preferata.filmul preferat.mancarea preferata.sa ma surprinda prin chestii marunte.nimic nu e mai frumos.happy

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Nu am idee.ar fi super sa ma sarute si sa simt asta ma degraba decat sa imi spuna ca ma iubeste