Nu accept asa ceva daca e "magaresc "! Pentru mine o abordare corecta inseamna un salut politicos si numarul de telefon eventual ..si cam asa poate incepe o relatie!
Hmm, pai e asa usor?
adica daca te vad pe strada, iti zic buna imi dai nr tau?
Nu ce?
nu ai fost abordata? nu ti-ar placea?
nu stii cum ai vrea sa fii agatata pe strada?
nu ce?
Nu m-as lasa agatata, deci nu-ti pot spune cum as vrea sa fiu agatata.
Pai dc nu? ai o oarecare teama? o lipsa de neincredere? sau dc?
Nu,am demnitate!
Hmm. cam rar asta la fete
adica eu pana acum nu am mai intalnit nici o fata care sa zica asta
Dar tu crezi ca fetele care se lasa agatate nu au demnitate sau ce?
adica tu o sa fii 4ever alone?
nu ai avut niciun iubit? nu simti nevoia sa ai o persoana de sex masculin langa tine?
Am iubit.Dar n.am fost ¨agatata¨.Un barbat care vrea sa intre in vorba cu tine nu te ¨agata¨ ca nu esti carlig.Cam asta era ideea.
Inteleg
pai si cum intra un baiat in vb cu tine?
De obicei, nu le permit bagari de seama.Pentru ca am iubit.In cazul in care se baga, ii raspund politicos si ii dau de inteles ca nu ma intereseaza.
Inteleg. pai si daca nu ai avea iubit?
Chiar daca nu as avea.Nu-mi place modul asta de bagare in seama.
Normal ca da.
Iti zic doar atat, de tine m-as lasa agatata!
( sa ma cauti peste cativa anisori )
esti tare, dar ce varsta ai?
Destui .
Serios? destui? daca ai mai mult de 13 e bine
Hehe, am trecut chiar si de 18.
Tu?
Si eu
Multi inainte, indiferent de varsta .
Haiosule.
Multumesc la fel
m-a facut mama haios
Mi-a fost asa de dor de tine...
Incearca si tu orice fel de abordare dar nu fii prea insistent si libidinos
Stai chill ca nu e genul meu, am vazut o gramada de tipi facand exact asa, din pacate pentru ei erau penibili rau de tot
Ok funny
acum poti sa incerci si in cuvinte pls? :*
OMG,not him again!(i just can t bear it...)
Asta scria si acolo vroiam de fapt sa spui cu cuvintele tale... nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun
Ce intrebare frate...nu conteaza locul ci modul cum o faci, orice ar raspunde fetele este irelevant.
Am si eu o provocare pentru tine, nu o lua in nume de rau:iesi afara, ia-ti o viata si agata o fata, apoi fa o poza cu ea si pune-o la imaginea de profil...cand termini da-mi un mesaj
Mersi man de pont daca te uiti atent la intrebare nu am pus accent pe loc, ci pe mod, le-am intrebat pe fete cum ar arata pentru ele o abordare ideala... intelegi?
o viata am, nu trebuie sa mi-o iau, pun intrebari aici asa de plitiseala, mai afli pareri, mai faci o gluma
Oricum,orice ar spune este irelevant, cum am spus mai sus, pentru ca, e ca si cum le-ai intreba daca se vor indragosti vreodata si realizezi ca nu conteaza ce zic ele ca oricum o vor face.
Aha... tu stii mai bine, mersi
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: