Nu. As merge ori eu la el, ori ar veni el la mine daca s-ar putea. Daca nu poate ne-am intalni la jumatatea drumului. Pentru persoana iubita poti sa faci orice daca o iubesti cu adevarat. Atunci nu mai exista NU POT.
Bineinteles,ba chiar m-as bucura ca-l vad cu o ora mai devreme!
Dar asta nu se poate intotdeauna,oricat de multa dragoste ar exista intre cei doi,pentru ca nu intotdeauna au ambii posibilitatea s-o faca.
Gandeste-te ca multi adolescenti inca depind financiar si nu numai de parinti,asa ca nu au libertatea si lejeritatea sa se miste atat de usor.
Mie, personal, putin mi-ar pasa, pusa intr-o asemena situatie, jumatatea mea de drum mi-as face-o cu ochii plini de stele si arzand de nerabdare sa fiu stransa in brate de omul iubit!
Si mie mi s-a intamplat asta cand prietenul meu era in strainatate la parintii sai, am discutat pe net si la telefon zilnic. Acum a venit inapoi in Romania si tot distanta e, dar daca exista iubire distanta e doar un cuvant ! Eu una m-as intalni cu el si sincer as merge si pana la el acasa daca ar fi o iubire puternica din partea amandurora. Sa nu gandesti negativ, sa ai incredere si daca e sa fiti impreuna distanta e doar un impediment! Incearca sa mergi la el sau el la tine, chiar si pana la jumatatea drumului, nu conteaza, conteaza iubirea care va tine impreuna!
Neeee, mai bine merg eu la el acasa si stau cate o saptamana decat sa pierd banii pentru o zi sau cateva ore.