Daca arata bine si e inteligent si are stil [ nu vreun labar terminat ] reactionez FRUMOS.
Prefer unu de il tine pl sa abordeze real decat ratatii cu tupeu jegos de pe net [ si in real sarmanii de ei sunt muci la tava ].
Dar dacă el este labagiw și virgin dar studiază medicina... Îl ignori sau accepți o ieșire cu el la un kebab?
Depinde cat de... terminat este daca arata bine si are stil hmm, nu merge doar ca studiaza medicina, e un student ca oricare altul
Mi s-a intamplat de multe ori. Raspund politicos daca ma intreaba ceva si refuz la fel de politicos indiferent de cum arata baiatul. Sunt selectiva. Asadar, nu ma imprietenesc cu oricine. Nu e neaparat ciudat, insa nu stii ce intentii are un om, iar eu prefer sa imi vad de treaba mea.
Eu personal dacă as fi fata nu as vrea sa stau nici 5 secunde lângă un om atât de disperat care se baga în seama asa de grav cu fetele, ce își imaginează, ca o sa fie peste 10 ani cu fata pe care a abordat-o din disperare pe o banca? Dacă nu se potolește își mai ia și spray în ochi. Bafta!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: