| PiticaAlle a întrebat:

Buna fetelor este prima oara cand folosesc TPU. Am si eu o intrebare. De 7 luni prietenul meu isi da drumul in mine mereu cand facem dragoste. De ce nu raman însărcinată. Mentionez ca am 2 nașteri normale... in luna septembrie CM. ă venit pe 18. luna asta noiembrie CM. a venit pe 26 si ma ținut până pe 28 adica două zile. Stie cineva de ce, ce se intampla? Momentan nu pot merge la un doctor deoarece sunt in Suedia si nu am acte. Dau funda ****

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca intre 18 Septembrie si 26 Octombrie sunt 38 de zile reiese ca CICLUL MENSTRUAL este unul ori FOARTE lung ori este un CICLU NEREGULAT adica care are mereu un numar diferit de zile fata de celelalte, si din acest motiv zi ciclul care s-a terminat in data de 25 Octombrie a fost cu circa 9/10 zile mai lung decat ar fi un ciclu normal.Probabil ca datorita faptului ca ciclurile tale menstruale sunt NEREGULATE si mai mult sau mai putin DEREGLATE ori nu ati intretinut sex in zilele din preajma ovulatiei ( 9, 10, 11, 12, 13 Oct), sau exista si posibilitatea ca ovarele tale sa fie afectate de o anumita boala/deficienta si din acest motiv sa NU reuseasca sa produca mereu un OVUL VIABIL. Cauza exacta poate fi stabilita doar de catre un medic ginecolog in urma unei consultatii mai amanuntite. Ar fi indicat ca sa fie efectuata si o spermograma (analiza rapida si ieftina)pentru a analiza si determina calitatea si viabilitatea spermei sotului. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| PiticaAlle explică (pentru corbulalbrosu):

Păi pe mine ciclul menstrual ma tine unde va la 6-7 zile. Da nu am un ciclu regulat dar de ce de 7 luni nu am rămas însărcinată? Am făcut dragoste aproape pe fiecare zi sau la două zile. Luna asta m-au durut sani, am avut pofte si greturi am facut test si a iesit o singură liniuta. Nu stiu ce sa mai zic. Momentan nu pot ajunge la doctor fiind plecată în suedia si nu am acte.(momentan)

| mihai69 a răspuns:

Dacă faceți sex zilnic și nu s-a „legat" nimic... poate are o problemă (asta, dacă sarcinile anterioare despre care spui i s-au datorat altui bărbat). Dacă nu, poate problema e la tine.

| PiticaAlle explică (pentru mihai69):

Da sarcinile anterioare au fost cu alt bărbat. Multumesc de raspuns. O seara buna