Un remediu pentru celulita este ceaiul de patrunjel.bei 2-3 ceaiuri pe zi a cate o mana de patrunjel tocata si le lasi 30 de min la aburi dupa ce a clocotit apa.
e un remediu ieftin, la indemana oricui.si care da rezultate cam intr-o luna.bineinteles cu cateva exercitii pe langa.
mai poti sa iti aplici masaje circulare cu o lotiune de corp
Eu am crema anticelulitica de la von, si sincer e destul de buna, dar trebuie sa faci si masaj pe deasupra, sau exercitii.Iti recomand crema anticeluluitica de la Elmiplant(cea roz), este buna, si mai ieftina fata de cea de la avon
Nu sunt fata dar pot sa iti zic 2 lucruri: in general la avon produsele nu prea sunt de calitate exceptionala...
Iar al 2-lea lucru: stii ca nu ai sa reusesti daca pe langa acel masaj nu faci si gimnastica/ fitness/ sport/ exercitii nu?
Mult Succes!
Da stiu. nu am multa celulita am putina doar ca as vrea sa scap si de ea ca sa ma simt mai bine in pielea mea exercitii oricum mai fac seara deci daca as gasi un produs care sa ma ajute ar fi super
Pentru anda... mai exact as vrea sa stiu ce crema ai de la avon pentru ca nu e doar una:* mersi
BabyBoo întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: