Nu esti cidata... e normal sa nu stai cu cineva doar ca sa vada lumea ca ai prieten...si e normal sa nu te atraga oricine...ai timp sa gasesti persoana care sa-ti ofere "scanteia"...nu e nici o graba...esti tinerica... iar cel care este al tau... e pus deoparte...si il vei gasi in persoana la care te astepti mai putin...si acolo unde crezi ca o gasesti mai putin... oricum ma bucur sa aud...ca inca mai sunt fete serioase ca tine...
...care nu se arunca in bratele primului venit...ca am vazut ca in ziua de azi... fetele de la 15 ani in sus...au numa avort si sex in cap...deci tot respectul meu pentru tine...
Nu esti ciudata! dar pur si simplu nu ti'ai gasit jumatatea! mai bine sa astepti, sa gasesti persoana potrivita decat sa faci ca pustoaicele din ziua de azi ca de la 12 ani au gagic si la 13 isi incep viata sexuala.vei gasi persoana potrivita! sunt sigura! mai bine bucura'te de libertate acum cand inca ai timp
Nu iti mai face griji.Nu este nimic ciudat in asta. Pur si simplu nu ti-ai gasit baiatul potrivit. Oricine la un moment dat isi gaseste perechea, asa ca nu iti mai face griji ca pana la urma o sa gasesti baiatul potrivit pe care ai sa il iubesti
Mult succes!
Incearca sa ai mai multa rabdare cu baietii si, ajungand sa ii cunosti mai bine, poate o sa gasesti si acel lucru care te va atrage si care te va convinge sa stai cu un baiat...
nu e nicio regula care spune ca trebuie sa ai prieten inainte de 20 de ani, dar acum cred ca iti doresti asta, si nu trebuie sa te consideri ciudata.
incearca sa cunosti cat mai multi baieti(ca sa ai de unde alege), si nu cauta mai intai defectele, ci calitatile lui.cine stie ce poti descoperi...
Ceva ceva e cu tine.nu imi vine sa cred ca nu s-a dat nici un baiat la tine. Poate stai intr-un oras mai mic sau cine stie...nu sunt baieti pe gustul tau in zona.Cauta pe net.HI5 etc.Ar fi cazul sa ai pe cineva la varsta asta.
Si eu sunt la fel k tine...cunosc multi baieti, dar niciunul nu ma atrage. pur si simplu, nu e acel ceva sa ma faca sa fiu mai entuziasmata, s vb despre el, sa ma gandesc la el... pai incearca q cineva, iar timp se vor depune sentimente, daca tootul decurge bine, si te simti bine in preajma lui. iubirea vine cand te astepti mai putin.asa ca.totusi,cel mai bine e sa mai astepti.vei intalni si tu pe cineva care sa iti placa.
Stai linistita, eu am avut primul prieten la 20 de ani, desi eram in regula asa am considerat eu ca trebuie sa fie, nu ma atragea nimeni si cei pe care ii placeam nu erau atrasi de mine dar nu am pus la suflet, m-am concentrat pe scoala, pe alte activitati si am zis ca toate sunt la timpul lor. Ma bucur ca a fost asa, nu mi-am pierdut copilaria si adolescenta cu gagicareli de o clipa.
Fat Frumos real va veni, te asigur, daca esti o fata cuminte, naturala, inteligenta, nu ai cum sa nu il cuceresti cu toate astea, mai ales daca pui un zambet larg pe fata
Fata de fete simti vreo atractie? Daca nu, explicatia ar fi ca probabil nu ai intalnit niciun tip interesant, se mai intampla, mai ales in comunitati mici. Ce hobbyuri ai? Poate ar fi bine sa frecventezi niste cercuri cu oameni cu aceleasi interese ca si tine, ca sa aveti ceva in comun.
Sati linistita e ok mie una mi-ar placea sa fiu k u... pentru ca asa nu ai probleme in dragoste nu suferi si chesti de genu... stiu ca te simpti singura cate o tata k ai vrea sa ai si u in preten la care sa ti si asa... dar crede-ma k vine si vremea aia
pupa
Nu esti deloc ciudata, asta e normalul tau si, de altfel, 20 de ani e o varsta frageda. Nu-ti face probleme, te vei indragost si tu, nu te grabeste nimeni.
Stii care este parerea mea, ca te agiti degeaba, nu este nimic ca nu ai avut pe cineva pana la ora actuala, este bine in primul rand pentru tine, esti mandra ca nu ai avut nimic cu nimeni, sfatul meu este sa nu disperi, asteptarea va fi benefica asupra ta, vei vedea ca ''intr-o zi va veni soarele si pe strada ta'', ai incredere in tine, vei vedea ca pana la urma vei avea ceea ce iti doresti.Bafta multa si fruntea sus.
Stai linistita in curand iti vei intalni si tu sufletul pereche, esti tanara, ai toata viata inainte, nu te grabi, toate la timpul lor...
Credeam ca numai baietii au problema asta si eu sunt in situatia ta (la masculin) si am 21 de ani :-
Si eu am aproape 20ani si nu am prieten. tot ciudata ma consider. Mi-ar placea sa gasesc pe cineva cu care sa ma simt fericita si sa-mpart toate bucuriile si necazurile. dar se pare ca nu e asa usor.
Pt. ioanaa daca ai placerea sa imi lasi id tau sincer nu am mai intalnit fete in aceeasi situatie ca mine...
Sincer e putyn ciudat, dar daca tu speri sa gasesty dragostea aya k in filme...cred ca o sa ramai singura tot restul vietii si ar fi pacat de tine sa te topesty. ma intreb cum rezisty? nu simty nevoia sa te stranga cineva in brate cand ty e greu sa te alinte cineva chyar daca ai 20 d ani ...Nu te sfatuiesk sa sari in pat cu primul p care il intalnesty dar mai tarziu nu stiu ce baiat se va mai apropia d tine ...scuze daca am fost putyn km dur...multa bafta