Din propria experienta iti spun sa fi foooarte relaxata ca altfel te blochezi
Eu una nu regret absolut deloc, asa ca te sfatuiesc sa te gandesti si la aspectul asta!
In rest, el trebuie sa fie foarte tandru si rabdator!
Vad ca nici o fata nu ti-a raspuns pana acum asa ca iti raspund eu (tradez putin taberele)... Sfaturi de dat nu sunt prea multe, adica e simplu ce o sa se intample, cum o sa se intample e deja alta discutie. Daca tot ati programat momentul care dupa parerea mea taie putin din farmec... Faceti aman2 o atmosfera demna de prima seara pentru tine si de o amintire sa iti puna zambetul pe buze peste vreo cativa ani . Preludiul NU si repet NU trebuie sa il excludeti, adica daca el deja stie ca urmeaza sa o faceti sa sara direct pe tine si in 5 minute sa fie gata treaba. Cu cat e mai lung si mai calitativ cu atat te vei excita mai mult si va fi mai usoara pentru aman2 penetrarea. Nu grabiti procesul si nu incercati toate pozitiile auzite de la prieteni, in seara aia faci dragoste cu el nu sex; o sa fie momentul cand o sa il calaresti pana scapa de grasime. Good Luck si la mai multe nopti albe
Nu trebuie sa ai experienta, totul va veni de la sine. Esentialul e sa va simtiti amandoi bine. Sfaturi? Pai, sa folositi protectie si ca comunicati pentru ca prima data de obicei este dureros pentru ca ti se rupe himenul prin penetrare, deci va trebui sa aiba grija, sa te excite, sa te ia incet. Incearca sa faci si tu din acea prima noapte ceva unic, superb, prima data nu se va uita niciodata, deci trebuie sa fie ceva de care sa iti amintesti cu placere, stii tu, cu un decor mai special, ceva frumos. De asemenea, sa nu o faceti in graba, ca se duce tot farmecul. Si sa stii ca, daca in orice moment inainte de penetrare nu te mai simti pregatita sau ceva de genul trebuie sa-i spui "nu" (asta in cazul in care nu te intreaba el inainte, cred ca exista suficienta comunicare cat sa aiba grija ca tu sa fii pregatita pentru acel pas important). Nici nu e neaparat sa fie vorba de faptul ca tu nu te simti pregatita, poate sa nu fie momentul pur si simplu, sa nu vrei sa fie asa, acolo, nu stiu.
Sper sa fie o experienta placuta si sa te simti bine. Povesteste-ne si noua dupa! :*
Buna draguta!:*.
Esti sigura ca vrei sa faci asta?
Chiar vrei?
Atunci fa-o! Nu vad o problema in asta dar daca totusi nu esti pregatita psihic cred ca ar fi mai bine sa o lasi pe alta data!
Parerea mea este ca nu ar trebui sa te iei dupa nimeni deoarece toti avem pareri diferite in privinta dezvirginarii, de aceea iti spun cu mare atentie sa ai grija.
Iti inchipui ca nu poti sta o vesnicie cu acel baiat? Adica asta se poate intampla, iar apoi tu o sa pangi si o sa iti veri lacrimi pentru ca ai facut asta dar daca esti sigura fa-o! Bafta :*
Nu daca ai sub 19 ani ( de preferat 20 ), nu daca nu esti pregatitta psihic cum au spus si ceilalti, nu daca exista vreo urma de indoiala in privinta loialitatii lui si a faptului ca intr-o zi s-ar putea sa-ti dea papucii si ca acum o face doar ca sa profite de tine, nu daca nu vrea sa poarte prezervativ. Si cam atat. Mai bine sa astepti cativa ani decat sa plangi toata viata, nu crezi?
Buna draga mea. Daca tu te simti pregatita atat fizic cat si psihic, poti s-o faci Nu trebuie sa ai experienta, de-aia esti virgina. Asigura-te ca ai o igiena foarte buna (inainte). Si ca esti informata sti de bts (boli cu transmitere sexuala) si folosesti prezervative pentru a nu avea surprize neplacute (bebe). Te sfatuiesc sa fi relaxata si sa-i spui prietenului tau sa fie ft atent cu tine. bafta :*:* ast sa-mi zici cum a iesit