| Amy90 a întrebat:

Buna fetelor, intrebarea urmatoare e pentru voi toate : ce importanta are partea materiala pentru voi intr-o casatorie? Va axati numai pe iubire sau conteaza si daca are un apartament/casa, un cont in banca si eventual o masina, de asemenea si un job profitabil? Considerati ca iubirea trece prin stomac?
O alta intrebare ar fi : daca ati fi puse sa alegeti intre un barbat frumos, curtat de toate femeile, romantic, sa aiba sufleteste tot ce va doriti insa sa aiba strictul necesar din punct de vedere material si sa nu fi fost asa pasionat de scoala, sa nu prea aibe habar cu ce se mananca geografia sau istoria si intre un barbat uratel, bogat (bine nu va ganditi la castele dar sa aiba un apartament, o masina si un job destul de bine platit pentru criza actuala, sa va puteti permite sa cumparati ultimele make-up-uri, ulimele genti sau ce parfumuri ati visat mereu), sa va faca cadouri mereu bijuterii, (insa sa considere ca femeile trebuie sa fie intretinute sau daca tot au bani sa ii dea pe ceva util), dar sa fie rece, introvertit si sa mearga pe principiul intai afacerile si apoi femeia, ea sa fie fericita ca are bani.
Raspunsul cel mai sincer si detaliat va primii o mare fundita!happy

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Hai sa fim sinceri:e importanta si partea materiala.Nu decisiva, adica sa te casatoresti din interes, dar daca stai sa te gandesti in viitor e destul de importanta
Habar nu am.Se zice ca extremele se atrag. Daca e asa ar merge tipul romantic.Desi nu sunt geloasa(daca nu am motive) cred ca mi-ar sari tandara sa il vad inconjurat de femei non-stopwaiting
Daca n-ar fi pasionat de scoala ar trebui sa stie cel putin cateva lucruri elementare din scoala vietii:si anume acela sa taci, decat sa scoti un porumbel
De asemenea nici tipul rece nu ar fi o alegere gresita.Ne-am asemana in multe puncte de vedere, am fi impreuna dar am avea vieti separate, o libertate aproape totala.Nu sunt fana a cadourilor prefer sa imi cumpar eu ce imi place.Probabil ca impreuna am economisi si am face lucruri importante
Aspectul fizic nu mai e asa important. Daca mie imi place tipul e ok

5 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Pai ma axez pe iubire, insa pana la urma cand vine vorba de casnicie trebuie totusi sa te uiti putin si la partea materiala, dar daca esti un romantic incurabil nu mai sunt necesari banii.Si nu, nu cred ca dragostea trece prin stomac.Eu as alege baiatul frumos, nu de alta, dar decat sa fiu cu unu si sa fie rece cu mine, sa aiba principii de-astea, prefer sa nu mai fiu cu nimeni.[pentru ca mie genul asta de persoane nu-mi plac]

| Zenithf a răspuns:

Pai, primul din exemplu poate fi mai boem, dar sa fie un bun meserias, faptul ca nu a fost bun la scoala nu exclude asta, asa-i?

| fabiola a răspuns:

Ti-as zice ca nu ma intereseaza averea pe care o are dar imi place inteligenta, sensibilitatea, bunul simt! Daca ai aceste calitati poti face avere impreuna, o apreciati impreuna! Valoarea lucrurilor este de fapt data de sufletul pe care-l investiti in ele!

| lays a răspuns:

Iubire clar.eu stau cu chirie cu iubitul meu.nu ne permitem mai nimic. abia vedem mc-ul ca au bagat iar meniuri la 10 leilaughingdar ne iubim si asta e cel mai importantbig grin.

| lastman024 a răspuns:

Draga amy, o casatorie implica iubire dar si buna stare materiala. crezi ca are vreun rost sa te casatoresti facand compromisuri? poti alege pe cel frumos si care il iubesti, dar cu timpul o sa va certati din cauza neajusurilor, o sa apara certuri pentru ca nu aveti bani sa va permiteti orice, daca alegi barbatul cu bani si uratel cu timpul ori ajungi sa il iubesti ori sa il urasti, barbatul cu bani niciodata nu are doar o femeie, dupa ce incepi sa imbatranesti va divorta si va cauta alta mai tanara.

scuze ca sunt baiat si am raspuns dar asta e psihologia barbatului happy deci incerca sa iti gasesti unul care sa il iubesti, dar care sa aiba si bani happy

Întrebări similare