| Lorenaamalia50 a întrebat:

Bună fetelor. Nu am mai fost de mult la un control ginecolog și aș vrea să merg imediat după ce mi se termină perioada menstruației. Întrebarea mea este:dacă nu am mai luat niciodată anticoncepționale și as vrea sa încerc prima data..credeți că medicul îmi va da doar pentru simplu fapt că cer? Simt ca în ultima perioada ciclul meu s-a dereglat, iar din punct de vedere sexual vreau sa fiu mai protejata..credeti ca este mai sigur cu pastile? Voi avea efecte adverse? Ma voi îngrașa? Am văzut tot felul de povesti și mă gândesc că depinde de pastile și de fiecare corp...voi ce experienta aveți cu anticoncepționalele?

40 răspunsuri:
| Lrs2015 a răspuns (pentru dullcat):

Nu e o intrebare de copil...te ai ofensat aiurea
laughing
esti cumva amuzanta cum te enervezi!

| dullcat a răspuns (pentru Lrs2015):

Este o intrebare asa relevanta incat a fost stearsa de admin.E amuzant ca inca te bagi in seama.

Eu raspund la ce imi dai tu in bara de notificari, asta se cheama bagat in seama?
Ce te ai ofensat ca te am demontat, doamne! Mai dai si de barbati pe aici, ai grija! Probabil inca nu stii cum e asa ceva, pare ca ai avut parte doar de....BAIETI
A sters o ca m-a raportat cineva poate rolling on the floor

A sters-o pentru ca era o intrebare relevanta de adult care da la facultate, da...Ai mai pus aceeasi intrebare de pe alt cont.Eu nu stiu de unde tot apareti atatia.

Care alt cont?
Poti demonstra imrepuna cu TPU ca eu sunt? Va invit...ca eu alt cont nu am laughing
Eu zic ca poti incepe tu sa demonstrezi maturitate prin a recunoaste ca prezervativul nu se fol in relatii mai deloc si ca nici tu nu il folosesti.

Esti liber sa imi scrii in privat.Inceteaza cu spamul.

Ce spam, mai, ca eu raspund doar la ce imi dai tu in bara de notificari!
Zici ca eu ma bag in seama, dar tu ma pui acum sa te caut in privat laughing

Ai inceput sa pui aici o intrebare complet irelevanta fata de subiectul intrebarii initiale, numai ca sa starnesti reactii, asa cum ai facut si cu celelalte intrebari.Asta se cheama trolling.Du-te si te culca.

De ce continui sa jignesti un om care nu te a jignit?
Se vede implinirea din viata ta

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Bună! Parerea medicului ginecolog trebuie luata in serios, asa ca in primul si in primul rand, discută cu acesta si vedeti ce este mai potrivit pentru tine. Niciun medicament (nici macar vitaminele) nu se iau fara a consulta si parerea unui medic înainte.

Ai grijă de tine!winking