| Ofiintă a întrebat:

Buna fetelor,
Nu stiu cum stati voi cu absorbantele, dar pe mine m-au scos din sarite de nenumarate ori.
Cu absorbantele always de dimensiuni normale nu reusesc sa ma adaptez, tot timpul ma patez, mai ales pe timp de noapte la inceputul menstruatiei.
Ce nu imi mai place la ele, este faptul ca nu reusesc sa le fixez calumea, se indoiesc si se lipesc aripioarele una de cealalta...
Parca nu sunt de calitate.
Toate astea pana cand, mama mi-a dat un tampon always, si am sesizat ca este chiar ok, are o dimensiune mai mare, deci nu ai cum sa te patezi si aripioarele sunt mai tari, nu se pot lipi una de cealalta.

Pana acum am avut probleme mari cu absorbantele normale mai ales ca am scurgeri abundente.
Absorbantele despre care va vorbesc sunt cele always maxi, de noapte parca.
Voi le-ati incercat? Ce tip de absorbant va place cel mai mult?

Răspuns Câştigător
| cristinicadulcica18 a răspuns:

Eu folosesc always de noapte dar si alte tipuri de absorbante pana acum nimic nu m-a dezamagit. Cele mai bune sunt cele always de noapte. Foloseste-le pe alea si nu te vor dezamagi.

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Le folosești pe cele de care ai nevoie în funcție de nevoia ta fiziologică, de la începutul menstrei până la terminarea sa.
Să ai mereu de la cele mai groase până la cele zilnice.
Pa, pa.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Eu folosesc doar Always. Depinde de cat de abundent vine (difera de la luna la luna) dar sincer, prefer sa folosesc un absorbant Always de zi chiar daca trebuie sa il schimb des. Cel de noapte mi se pare mare si...sa stau tot timpul cu el parca ma deranjeaza. Cand plec pe undeva si stiu ca nu am cum sa ma schimb imi iau unul de noapte.
Am incercat si alte tipuri de absorbante insa, doar cele Always ma multumesc.

| DNSK a răspuns:

Pai foloseste doar alea de noapte, foarte simplu

| DarkBlood32 a răspuns:

Bla-bla-bla. Foloseşte dracu nişte cârpe şi lipeşte-le cu scoth pe chiloţi. Prea multe figuri în ziua de azi pentru nişte tampoane.

| gingergirl1 a răspuns:

Eu folosesc tot Always, dar cele de noapte! Am folosit si cele normale tot de la aceasta firma dar sincera sa fiu ma cam patam de la ele!

| тєqυιℓα a răspuns:

Libresse sunt cele mai bune.Always parcă sunt de plastic..Nu sunt bune deloc.

| MadaSweet18 a răspuns:

Ramai la cele de noapte, alea sunt bune.
Mie personal imi place buretele, absoarbe orice lichid.

| Immjustalittlecupcake a răspuns:

Incearcă-le pe cele de la Bella, sunt foarte bune. big grin

| Lifegreen a răspuns:

Am incercat la inceput Always, dar mie mi se par mari, chiar si cele normale si incomode. Absorbantele Bella mi se par cele mai bune.

| minnie91 a răspuns:

Eu ma folosesc de molped si always si nu prea am probleme cu scurgerile numai primele zile din menstruatie, ti-as recomanda sa nu folosesti tampoane ca sunt foarte periculoase, tampoane pot sa foloseasca doar fetele /femeile care au avut raport sexual