Esti femeie, e normal sa ai menstruatie.
Chiar crezi ca e pacat sa fi normala din punct de vedere fizic?
Si mai ceva, dupa intrebarea care ai pus-o banuiesc ca esti o persoana religioasa asa ca banuiesc ca ai citit si biblia, si ai gasit vreun pasaj unde sa spuna ca e interzis unei femei sa intre intr-o biserica pentru ca e o femeie normala?
Nu stiu ce sa zic...si eu am intrebat mai multe persoane legat de asta si unii au zis ca da e pacat altii zic ca daca esti fata mare poti daca nu sa nu intri ca e pacat.
Doamanee.Ba daca nu stiti nu mai derutati copii mai bine taceti
p.s : nu ai voie daca ai menstruatie
Buna.
Si eu sunt in aceeasi perioada si nu am intrat.
I-am explicat si unei prietene ca nu este bine, dar ea a intrat .
Mie mi-au spus bunica, mama si o vecina ca nu este bine.in concluzie cred ca asa este :d.
Da,este un pacat...sangele contine niste particule ce daca fac contact cu oxigenul elibereaza toate pacatele omenirii.E cam ca la Cutia Pandorei.si daca o faci in Biserica e si mai rau.
Tu gandesti?
Nu poti intra. Cand femeia e pe ciclu nu are voie sa atinga nimic ce contine de biserica.
Nu nu este un pacat...pentru ca orice fata are asa ceva, si te duci in casa domnului.iti dau un sfat:"ai grija cum te imbraci pentru ca esti in biserica, si nu trebuie sa se vada ca esti in aceea perioada, Succes
Mie toata lumea mi-a spus ca ar fi pacat sa intri in Biserica.Dar in pridvor cica e ok.Nici eu nu stiu ce sa cred.
Se zice ca e pacat mare dar la unii am auzit ca daca te duci imbracat toata in alb nu e pacat...dar mai bine nu mai intra daca nu esti sigura intri in alta perioada sau pastele viitor
soffie întreabă: