| AmandaLove4ever a întrebat:

Buna fetelor, revin cu o intrebare legata de ultima mea intrebare. Pana la urma mi-am luat inima in dinti si i-am spus ca il iubesc. M-a strans in brate si m-a mangaiat, si mi-a spus ca sunt sufletelul lui si ca el chiar daca e mai nesimtit tot aici ramane langa mine. Si nu mi-a mai dat drumul. Intrebarea mea e, el chiar nu a trecut peste fosta pe care o iubea foarte mult, desi de atunci au trecut 2 ani si de un an e cu mine sau chiar nu ma iubeste? Va multumesc.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asta nu-i iubire e doar un capriciu feminim atat

Răspuns utilizator avertizat
| seth2016 a răspuns:

AmandaLove4ever, exista dragoste si dragoste.

Daca nu e indragostit lulea de tine nu inseamna ca nu e dragoste. E doar altfel de dragoste. E foarte posibil sa fi gasit un partener care sa-ti fie alaturi toata viata.

Daca tu cauti pasiunea "chimica" vorbeste cu el despre asta. Probabil ca nu ti-o poate oferi. Dar iti poate oferi multe altele in schimb.

Bafta!

| FanulMeu a răspuns:

Daca e mai timid de felul lui si tu inainte sa ii devi iubita ati fost prieteni mai apropiati, gestul care la facut e normal, se poate ca el sa nu fi trecut peste si sa ii fie frica sa mai treaca printr-o despartire, vorbeste cu el vezi cum decurge discutia si poate luati o pauza pentru o perioada va fi de folos pentru amandi, daca te iubeste se va intoarce la tine, daca nu asta e.

| YouWillLetHerGo a răspuns:

Eu cred că cel mai bine ar fi să ai o conversație cu el pe tema asta. Noi putem să ne dăm cu părerea, dar niciodată nu vom ști ce este în mintea lui. Dacă chiar îți dorești o relație de durată cu el, ar trebui să ai încredere să poți vorbi cu el despre orice, inclusiv subiectul ăsta.

| AmandaLove4ever explică:

El a spus ca pentru el aceste vorbe nu au nici o semnificatie, mi-a zis ca el oricum stia ca am aceste sentimente fata de el si ca ii arat in fie are zi asta pron tot ve fac pentru el.

| seth2016 a răspuns (pentru AmandaLove4ever):

Pune in balanta nevoile tale cu ce iti ofera. Vezi daca poti face concesii. Daca vrei altceva si nu primesti poate e momentul sa te gandesti sa treci mai departe.