| AmandaLove4ever a întrebat:

Buna fetelor, revin cu o intrebare legata de ultima mea intrebare. Pana la urma mi-am luat inima in dinti si i-am spus ca il iubesc. M-a strans in brate si m-a mangaiat, si mi-a spus ca sunt sufletelul lui si ca el chiar daca e mai nesimtit tot aici ramane langa mine. Si nu mi-a mai dat drumul. Intrebarea mea e, el chiar nu a trecut peste fosta pe care o iubea foarte mult, desi de atunci au trecut 2 ani si de un an e cu mine sau chiar nu ma iubeste? Va multumesc.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asta nu-i iubire e doar un capriciu feminim atat

| Violleta2022 a răspuns:

Gestul mi se pare mai mult de mila, compasiune, simaptie, dar nu dragoste! Ala este gest de tata, frate mai mare sau prieten, in nici un caz de iubit!
Din pacate, dragoste cu sila nu se poate si omul ti-a spus asta indirect, prin gestul lui fratesc.

| seth2016 a răspuns:

AmandaLove4ever, exista dragoste si dragoste.

Daca nu e indragostit lulea de tine nu inseamna ca nu e dragoste. E doar altfel de dragoste. E foarte posibil sa fi gasit un partener care sa-ti fie alaturi toata viata.

Daca tu cauti pasiunea "chimica" vorbeste cu el despre asta. Probabil ca nu ti-o poate oferi. Dar iti poate oferi multe altele in schimb.

Bafta!

| FanulMeu a răspuns:

Daca e mai timid de felul lui si tu inainte sa ii devi iubita ati fost prieteni mai apropiati, gestul care la facut e normal, se poate ca el sa nu fi trecut peste si sa ii fie frica sa mai treaca printr-o despartire, vorbeste cu el vezi cum decurge discutia si poate luati o pauza pentru o perioada va fi de folos pentru amandi, daca te iubeste se va intoarce la tine, daca nu asta e.

| YouWillLetHerGo a răspuns:

Eu cred că cel mai bine ar fi să ai o conversație cu el pe tema asta. Noi putem să ne dăm cu părerea, dar niciodată nu vom ști ce este în mintea lui. Dacă chiar îți dorești o relație de durată cu el, ar trebui să ai încredere să poți vorbi cu el despre orice, inclusiv subiectul ăsta.

| AmandaLove4ever explică:

El a spus ca pentru el aceste vorbe nu au nici o semnificatie, mi-a zis ca el oricum stia ca am aceste sentimente fata de el si ca ii arat in fie are zi asta pron tot ve fac pentru el.

| seth2016 a răspuns (pentru AmandaLove4ever):

Pune in balanta nevoile tale cu ce iti ofera. Vezi daca poti face concesii. Daca vrei altceva si nu primesti poate e momentul sa te gandesti sa treci mai departe.