| Hypefox a întrebat:

Bună fetelor, și băieți laughing
Cum considerați această situație…

Sunteți împreună cu partenerul de ceva ani, vă mai certați ca orice cuplu, vă împăcați voi cat de cat și apoi faceți un mic sexuț de împăcare.
În timpul actului, partenerul îți spune ca te iubește foarte mult și ca tu ești femeia lui, nu ar fi cu nimeni altcineva etc…

Ce să fie, niște cuvinte spuse doar să fie ca să fie iertat mai ușor sau partenerul într-adevăr e atât de sincer în timpul actului sexual.

Asta și pentru băieți dacă mă pot lămuri, bărbatul în timpul actului cu femeia lui e chiar sincer ceea ce vorbește sau poate fi o strategie doar să te facă să stai cu el?

Many thanks! xoxo

9 răspunsuri:
| ContAnoNiMMM a răspuns:

Femeile valoreaza ceea ce aud, iar barbatii ceea ce vad. De aceea femeile poarta machiaje, si barbatii mint.

| darius2777 a răspuns:

În momentele acelea suntem sinceri hormonul bate neuronul și spunem ce gândim

| Hypefox explică (pentru ContAnoNiMMM):

Si atunci în care momente sunteți sinceri dacă nici măcar un act intim nu e cazul? Dacă beți un șpriț și ascultați ceva adevărat?

| Hypefox explică (pentru darius2777):

Chiar sper să fie cazul

| Kiran a răspuns:

Depinde, dar de obicei spune adevarul, chiar te iubeste foarte mult si ca esti unica sa alegere, temporar sau permanent, eu tind sa cred ca temporar, pana la urma, ce barbat ar spune ca isi uraste femeia cu care se culca corect?

| VoidEternal a răspuns:

Pare ciudat și cumva aiurea, dar e adevărat că în timpul sexului îmi vine să spun niste lucruri care pot părea doar vorbe intensificate de focul pasiunii ca să zic așa. laughing Dar chiar le simt, nu le inventez. Pentru restul nu știu. Eu sunt sincer.

| Hypefox explică (pentru Kiran):

Să sperăm ca nu temporar laughing

| Kiran a răspuns (pentru Hypefox):

In viata sa nu crezi niciodata ce vede orbul si ce spune barbatul happy

| adam7 a răspuns:

E simplu: dacă și fără sex spune aceleași lucruri, atunci poți să-l crezi.
Pe noi ne mai ia focul și vorbim când o facem, dar nu mereu din suflet, din excitație