Vai ce nu`mi plac mie fetele astea. Ca sa fiu sincera, da`mi stupid, da`mi ce vrei.
De ce sa strici o relatie? Roata`n viata se intoarce. Asa o sa patesti si tu! Si crede`ma.Chiar se intoarce.
Daca te placea si el[din moment ce stie], isi lasa prietena, si venea la tine. Si din cate vad, nu s-a intamplat.
Incearca in continuare daca te simti bine stricand o relatie.
Poi si cand a aflat cum a reactionat?
adica banuiesc ca daca te-ar place, nu stiu ti-ar da niste semne dar tinand cont ca are si prietena pe ea poate chiar o place cu adevarat...
cred ca tu daca ai avea un prieten la care ti foarte mult nu ti-ar conveni sa ti-l ia alta...asa si in cazul fetei care sta cu el
acum depinde de tine...
Daca are prt.nu stiu.ar fi mai bine sa o lasi balta! asa am patit si eu imi place de un baiat si avea prietena! acum cand nu prea il mai plac...nu mai are prietena si el e mort dupa mine dar ii orgolios si nu vrea sa arate! exista si posibilitatea asta...place'l si u dar nu ii arata by3
Deci fetelor, eu v-am spus sa imi dati sfaturi. Eu nu vreau sa o las balta... D`asta am postat asta pe TPU pentru ca vreau sa ma ajutati sa mi spuneti ca sa o las balta.
CherryPie nu vreau sa ma bag intre ei 2 Vreau doar sa i dau niste apropouri. Sa vada de la mine ca asa e.
anonim_4396 întreabă: