| Vlad93 a întrebat:

Buna Fetelor si Domnilor as dori un sfat Eu incerc sa fac rost de prietene, de o relatie dar cand vorbesc cu ea si o intreb daca vrea sa fie prietena mea zice ca e cu unu asa mi-au zis toate. Sunt din brasov

8 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Iatama iubitulelove struck

| justfreelove a răspuns:

Ce copil esti., prietenia nu se cere, se ofera. Tre sa o faci sa se simta bine cu tine, confortabil, in siguranta, sa o faci sa zambeasca, ba chiar sa se simta bine si atunci cant toate vor fi ok, o saruti. In conceptia ei dupa ce o saruti, ea este cu tine. Cu vintele sunt de prisos, dar fraierii care nu inteleg ca daca nu ai tupeu nu obtii nimic in viata sunt prea multi, asa ca ai toate sansele sa obtii ceva. Apropo cand vb cu ea sau incerci ceva asigurate ca nu prea sunt oameni pe langa voi ca o sa zica ca te dai in spectacol si e logic sa te refuze

| nesuferit a răspuns:

Iti faci harem sau cum sta treaba, e prea monotonie cu o singura prietena?

| NoNameo a răspuns:

Ma baiatule tu crezi ca fetele sunt niste obiecte pe care le manevrezi tu cum vrei? Adica am auzit de fetele cu**e acum ai ajuns si tu asa (ca baiat)? Mai intai te cunosti cu o fata aflii daca te place, apoi ii spui ca si tu o placi (asta nu inseamna ca esti inca cu ea) iar apoi ii ceri prietenia, dar doar unei singure fete, de ce ai mai avea prietena daca te duci la altele? In fine iti spun eu ca daca continui asa o sa ajungi gay... o sa te prinzi tu de ce zic astahappy

| Vlad93 explică:

Si am 18 ani

| Vlad93 explică:

Prietene eu ce sa le fac daca nu ma vor eu incerc si tot incerc si nu fac o fata sa sufere ca eu merg dupa alta ca stiu cum e ca mi- facut una mie asa ceva, am fost calm si i-am zis de acum incolo sa fim doar amici si sa nu mai vina a 2-a oara la mine

| Pirkko a răspuns:

Schimba-ti atitudinea. "Nu faci rost de prietene", ca doar nu sunt obiecte pe care le obtii... Si nu mai pune si tu intrebarea "vrei sa fii prietena mea?"... Asta se intreaba la gradinita.

| Vlad93 explică (pentru Pirkko):

Dar bine dupa ce am discutat vreo 2-3 zile