Fetele care prefera un bad boy, sunt de fapt la fel.
Au aceeasi atitudine,comportament, sunt la fel,doar ca probabil,la o prima vedere,nu par asa.
O fata 'normala', prefera un baiat care sa o iubeasca,sa o respecte,sa aiba intentii serioase,nu doar 'o bag,o scot si apoi plec'.
Am cunoscut o fata care era foarte frumoasa (bine,asta nu conteaza),care si-a ales un iubit horror : fura,se droga,era un mare fu*acios,tigan, de altfel, dar era, mai exact, un om rau!
Era indragostita pana peste cap de el si nu intelegeam ..eu o consideram cuminte,la locul ei, dar evident ca, mai tarziu am realizat ca nici ea nu era mai buna decat el. Deci, fii sigur ca o fata care vrea ceva serios, nu accepta orice baiat langa ea.
Ba sa stii ca nu am nici o frustrare sti nici nu ma mai interesează de fete de o relatie fiindca nu merita. Eu in ce am postat cam in mare ma intreba-m de ce fetele vor sa sufere. Din ce ai spus tu e normal sa fie fetele atrase de cineva care nici macar nu-l doare de ele. In fine nu mai conteaza.
Buna`! :* ( Dorinta indeplinita )
In ziua de azi, fetelor le plac baietii
"rai" dar multe crede-ma nu isi dau seama cat pot suferi alaturi de un baiat "rau", apoi cand sufera cauta un baiat bun pe care sincer, in ziua de azi, gasesti putin!
Baietii pun si ei la suflet, dar orgoliul e prea, prea mare si puternic
Eu zic sa te bucuri, sa FI MANDRU ca esti un baiat, sensibil!
Poate ca ar trebui sa iti schimbi tinuta si freza (zic.) si mai ales ca pui suflet vei vedea cum fetele te vor placea
UN BAIAT SENSIBIL, CARE PUNE SUFLET, CARE NU ISI bate joc DE O FATA E UN BAIAT EXTRAORDINAR!
BUCURA`TE CA ESTI ASA! >:d<
O mare parte din fete la acea varsta nu stiu nici macar ce vor de la ele apai de la altii...
Mutubal întreabă: