E normal deoarece esti mic acum, de la 18 ani in sus poti sa iti faci griji de asa ceva.
Dar e normal cand mergi la scoala si nu inveti, faci absente, te tii de prostii si mai stiu eu ce, numai scoala nu? E normal ca la 13 ani nu sti sa scrii corect si scrii "n-am" in loc de "n-am"? E normal ca nu sti ce sunt alea semne de punctuatie din moment ce nu le folosesti?
Singurul lucru oarecum anormal e ca ai intrebat. Sunt baieti care nici pana la 25 de ani nu li s-au intamplat lucruri de genul asta. Stai linistit ca mai ai timp. Nu te uita dupa fuste de la varsta asta.
La 13 ani de-abia aflasem diferenta dintre o fata si un baiat ! Sunteti cam obsedati! - genul de persoane care isi pun la status "te iubesc viata mea x-uleasca/x-ulescu, nu pot trai fara tine " sau " o iubesc si ma iubeste bla bla bla... Invata mai intai sa scrii si dupa, sa te preocupe gandul asta! "n-am","nicio" (daca intelegi ce vreau sa spun)!
Fara suparare!
Da, e normal! Sincer nu e asa mare lucru sa fii cu cineva, iti ocupa mult timp, si e dificil! Fiecare la timpul lui!
Esti mic mai ai rabdare ce te ia cumva p.a tarasi? stai linistit ca o sa ai dupaceea sa nu le mai faci fata... ce te stresezi tancule
anonim_4396 întreabă: