Daca are prietena, de ce vrea sa faca dragoste cu alta? Hmm... poate ca nu e multumit de actuala.
In fine, eu zic sa nu te bagi. Adica, poate pentru el este doar atractie sexuala... daca te culci cu el, ii dai ce vrea si pe urma se preface ca nu te cunoaste. Vrea doar sa se foloseasca. Iti dai seama ce fel de baiat e din moment ce are iubita si vrea sa se culce cu alta.
Pune-te in locul prietenei lui....
Eu nu m-as baga peste relatia lor. Poate ca pe ea o iubeste (POATE), iar pe tine te vrea pentru sex (sau vrea doar o aventura).
Iar daca tu zici ca nu ai vrea sa te bagi peste el, eu cred ca ar fi bine sa stai deoparte si sa ii arati ca nu esti o fata care se "ofera" oricui .
Bafta!
Bună.
Ce să faci tu?
Te legi la cap fără să te doară!
Îl interesează doar sexul, nu realizezi?
Pa, pa.
Nu face asta.E ceva urât.Mie mi s-a întâmplat şi ştiu.Eram cu un băiat şi s-a amestecat cea mai bună prietenă a mea.Partea cea mai grea e că ea a rămas însărcinată cu el.Dar acum este măritată cu alt băiat, spunându-i că e copilul lui. Vreau să-ţi spun că pe ea am desconsiderat-o din prima clipă şi pe el nu l-am iertat niciodată.Cât despre copil, el nu are nici o vină.Dar se va vedea la prima analiză de sânge al cui este copilul.Deci,îţi spun că e mai bine să nu te amesteci.Totuşi,un lucru drăguţ pe care ai putea să îl faci tu ar fi să vorbeşti cu fata şi să-i deschizi ochii, să vadă lângă cine stă. Gândeşte-te că eşti şi tu fata şi ar putea să ţi se întâmple asta oricând. Pune-te în locul ei şi analizează situaţia.Nu-i ceda băiatului, apoi se va lăuda că ai fost a lui.Şi îţi pătează imaginea.E pentru binele tău. Poţi să faci cum crezi tu că e mai bine.Dar gândeşte-te că nu merită.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri...am realizat ce e bine de facut, va tzuc :*
Daca as fi in locul tau, nu m-as baga. Daca tu ai fi fost in locul prietenei lui, nu ti-ar fi convenit sa vina una sa se bage intre voi si sa-ti strice relatia.
Ia-l pe el si vorbeste-i frumos, spune-i: Uite te plac, insa nu este ceva mai mult intre noi decat o atractie.Ai prietena nu vreau sa-ti stric relatia.Deschide-ti ochii.
Damn, uite ce probleme au fetele din ziua de azi. Ai mama, ai tata, nu ii asculta pe ratati de pe TPU ca ei zic dar nu stiu. Du-te si vorbeste cu mama ta despre asta si o sa te indemne bine.
E innebunit dupa tine sau dupa sex? Fii fata desteapta si gandeste logic! El este intr-o relatie,face sex cu tine o noapte,se simte bine si apoi se intoarce la prietena lui,pe care presupun ca o iubeste(desi, sa fim seriosi, isi bate joc).Iar tu vei ramane cu buza umflata si cu chelie dupa ce iti vei smulge tot parul din cap realzand, dupa un timp, ce prostie ai facut.Ia pune-te in locul fetei si vezi un pic ce sentiment traiesti cand vei afla ca ai un bou langa tine.
Atata timp cat el are prietena si vrea sa se culce cu tine.e doar o fantezie. isi bate joc de relatie pe care o are si atata timp cat tu nu esti cu el. nu-i asa de bine..si s-ar putea sa te simit prost ca te-ai bagat in relatia lor. daca ai fi in locul prietenei lui si ai afla..ai fi luata de proasta.( ma scuzi de termen). faci ce simti.dar mai bine ar fi daca el s-ar desparti de aia tinanad cont de atractia deosebita care este intre voi, si s-ar combina cu tine..atunci ati putea incerca..succes
Hmm...nu cred ca ai proceda corect daca te-ai lasa dusa de el.
S-ar putea afla si ai putea capta o imagine proasta.
daca nu avea prietena mai era ceva da asa, nu te complica
alexulu întreabă: