| dyana7 a întrebat:

Buna fetelor! tamponul se lipeste pe chilotii in interior sau in exteriorul chilotului? nu stiu si mie teama ca imi va veni in curand menstruatia. plsss ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| answer a răspuns:

hee hee Chiar daca sunt baiat, iti pot raspunde la intrebare tongue
Daca l-ai lipi in interior, atunci iti mai protejezi chilotii, sau protejezi exteriorul chilotului? happy Concluzia: tamponul se pune in interiorul chilotului, iar aripioarele se lipesc pe afara!
Si nu are de ce sa iti fie rusine de parintii tai; mergi si te lamureste la mama ta, intreab-o despre orice; ea iti va raspunde intotdeauna; Daca iti este rusine, gandeste-te ca te-a vazut dezbracata de la nastere si daca tu crezi ca menstruatia e ceva rusinos, eu te contrazic, spunandu-ti ca e ceva firesc (total fiziologic)! Sper ca ai inteles cum lipesti absorbantul! Pa pa!

18 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

In exterior chilotului cu cele aripioare

| Anemona a răspuns:

In interior normal:*

| dulcykaLy a răspuns:

Tamponul se lipeste in interiorul chilotului. bafta

| kitty_4375 a răspuns:

Logic ca inauntru

| Andu_7395 a răspuns:

laughing nu prea ma pricep ca na.nu folosesc...dar cred ca pe interior.eu zic sa pui 2 sa fii sigura.

| Cami112 a răspuns:

In interiorlaughing

| Sabrina25 a răspuns:

In interior logicbig grin iar aripioarele se lipesc de partea exterioara.Sau mai bine intreab`o pe mama ta happy bafta

| pisi_1243 a răspuns:

Tamponul se lipste in interior.tongue

| ScarlettMegan a răspuns:

In interior categoric.

| Bibishorrrr a răspuns:

Il lipesti in interiorul chilotului si lipesti aripioarele pe dinafara. Sper ca te.am ajutat.Si nu te teme...ca nu se intampla nimic. fundita?

| ella2o a răspuns:

Pe interior, doar aripioarele ajung si pe exerior pentru o fixare mai buna.

| flory9787 a răspuns:

Tamponul se lipeste in interiorul chilotelului deoarece el acolo absoarbe mai bine acel lichid si nu ai deloc probleme. crede-ma! Bafta sper happy ca te-am ajuatat! love strucklove struck!

| Ea12345 a răspuns:

In interior laughing
Pe spate au lipici, daca pot spune asa, si se lipeste de chiloti.Intreab'o pe mama ta, iti va spune mai multe.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Se lipeste in interior.ar trebui sa o intrebi pe mama ta...:)
uite aici un site unde poti citi/intreba despre menstruatie :) :

http://www.noifetele.ro/main/home.php

nu trebuie sa iti fie „„teama". discuta cu o prietena, matusa, sau verisoara in care sa ai inceredere.

| Mihaela111 a răspuns:

Buna dyana7.in primul rand despre ce vb tu nu se numeste tampon se numeste absorbant.[in fine ]aceste se lipeste in interiorul chilotului dar cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu mama ta despre acest subiect sau cu o persoana in care ai incredere

| itisnothingbutsomefeelings a răspuns:

Pe frunte ca poate iti iese pe nas...

| Gaby097 a răspuns:

In interios normal:X

| DarkBlood32 a răspuns:

Păi logic că le lipeşti în interior iar la exterior lipeşti nişte aripioare care au lipici pe ele.