Mie, sincer, îmi plac cei pașnici și slabi. (dacă ar fi bine făcuți înseamnă că le place sportul iar eu urăsc sportul! și nu ne-am potrivi.)
Așaa, și să aibă ochi căprui sau negri că e seczi, părul brunet și un pic mai lung, să fie mai înalt ca mine, să nu mă enerveze, când am toane să mă suporte așa cum sunt, să nu râdă ca vaca de orice prostie dar totuși să aibă simțul umorului, să îi placă arta, să îi placă animalele și cel mai important să nu fie insensibil. Exemplu : era un băiat cu care am fost(bine, nu în real. în lumeaa virtualăăăă) și bravo mie că i-am dat papucii pentru că era un tăntălău egoist și bătut în cap. Păi să vedeți cum a fost, el vorbea mereu despre fotbal și alte tâmpenii pe care eu le urăsc și i-am zis să înceteze cu astea că nu îmi plac. ADIO! Mai încerca să mi se bage din nou sub piele dar l-am mai refuzat de două ori. Azi (probabil ați văzut întrebarea mea cu pisicuța care a murit) mă întreba-se ce fac iar eu i-am spus că plâng pentru că mi-a murit pisica (și cred că orice fată ar reacționa așa la gândul că cel mai scump lucru pe care îl deținea s-a dus!) și el a început să comenteze că atunci când i-am dat papucii nu am plâns. Apăi să se ducă dracu, nu a murit nimeni atunci.
(scuze că m-am abătut de la subiect)
Deci exemplul care l-am dat e un fel de "așa nu". Băiatul "perfect" trebuie să mă înțeleagă și să nu mă bată la cap că plâng pentru un pisoi...
Și mai vreau să nu fie timid dar nici de ăla care să ma i-a în brațe pe stradă și să strige "HEI BĂIEȚI, ASTA E BUCATA MEA!" sau ceva în genul (nu știu cum vorbesc băieții, nu mă judecați). "Siropozitatea țineți-o acasă, băiete!". NU ÎMI PLAC BĂIEȚII SIROPOȘI! Pur și simplu mă dezgustă. Pentru mine de la un băiat e de ajuns să mă înțeleagă și să arate cât de cât pe gustul meu. Mi-ar plăcea ca după ore sau alte activități să mergem împreuna acasă și să povestim vrute și nevrute (apoi fiecare pe drumul său, fără vizite unul la altul în primele luni!). La școală / liceu / facultate etc. să fie ordonat. Nu îmi plac jegoșii! Să miroase mereu bine a parfum de calitate. Să aibă haine "shukare" (nu de cocalar, logic. să aibă haine draguțe^^). Să nu își facă creastă! Urăsc băieții cu creastă. Am impresia că mă uit la un cocoș. Să mă susțină în activitățile mele (actoria, muzica, pictura etc. Iubesc orice e legat de artă!)
Și cam atât.
Știu că cer multe (nici... nici... nu știu cine nu are atâtea calități, sau defecte pentru unii...) dar asta îmi place. Cu atitudinea asta o să am un prieten (în acel sens) la Paștele Cailor.
P.S.: Sunt o ciudată! Nu îmi plac "cocoșii" :o.
Bye, bye.
Sincer mie mereu mi-au placut barbati mai smecherasi nu stiu de ce poate cu ei ma simt mai protejata dar l-am gasit si nu este chiar asa rau sa ai un barbat mai smecheras langa tine sotul meu are exact ce isi poate dori o femeie e mai inalt ca mine are muschi e frumos si ma iubeste si ma alinta enorm un pampalau nu m-ar alinta asa cum o face el.Eu una nu as putea sa stau cu un pampalau deoarece la ce caracter am nu ar rezista mult cu mine, si pana la urma intr-o famile e bine ca, capul famili sa fie barbatul nu femeia, asa mi se pare normal.Bafta
Fetelor le plac baieti facuti(gramada)
fetele scriu aici la raspunsuri
imi plac baieti cu ochi albastri,parul nu stiu cum,si cu pateu(tupeu)
dar in realitate
daca le controlezi
au ca iubit,un altfel de baiat in comparatie cu cel specificat aici
dupa mine zic:
ca fetelor le plac baietii:simtul umorului,tupeu, sa fie sigur pe el in orice situatie,
fetele au nevoie de un BARBAT langa ea,
nu de un rupt, care se impiedica de borduri.
Eu zic (parerea mea ) ca ar fi mult mai dragut un baiat mai agreziv nu o mamaliga, dar nici prea. Un baiat rebel cu ochi albastrii cu o super musculatura si cu o creasta faina, sa aiba eventual si o motocicleta si sa poarte multa piele. :-D vise...frumoase vise,!
Frate le plac baieti cu bani si cu patratele iti spun sigur(unele fete nu toate)
Daca ti-as spune ca aspectul fizic nu este important, as fi o ipocrita.Conteaza,pentru ca asta inseamna atractie fizica.Dar de la atractie fizica pana la a-ti placea de cineva mai sunt niste pasi.Aici cel mai mult conteaza caracterul,si niciunei fete nu ii plac baietii timizi,morti dupa ele,tacuti,mototoli,prea pasnici.Un baiat placut de o fata este unul nu chiar agresiv,dar destul de indiferent,distant,poate chiar sa para un baiat mai rau,sa fie mai tupeist,increzator,cu incredere in el,amuzant,plin de energie,nebunatic,din punctul meu de vedere mie imi plac baietii potriviti,adica nici prea timizi si sa faca tot ce vreau eu, dar nici vagabonzi, needucati si nesimtiti.Si sensibilitatea conteaza,romantismul si sentimentele,toate astea trebuie sa se combine la un baiat ideal.Iar din punct de vedere al infatisarii,trebuie sa aiba un aspect fizic placut,sa fie dragut,nu neaparat superb, sa aiba totusi acel sex-appeal care sa te dea pe spate, sa fie genul fetei respective pentru ca nu iti place neaparat de o persoana daca este asa cum iti doresti.Nu trebuie sa fie nici gras,nici slab normal,dar nici cu aspect din filme,cu muschi si etc,sa fie potrivit,pe masura fetei,cu un aspect de baiat dulce si dragalas,privire cuprinzatoare, zambet stralucitor, buze ademenitoare.Cam asa
Parerea mea : Mie imi plac baieti care NU sunt timizi! Daca unui baiat i-ar placea de mine as vrea sa aiba curaj sa-mi spuna intre 2 ochi ca ii place de mine si ar vrea sa avem o relatie! Imi plac baieti nici prea grasi si nici prea slabi, sa fie mai inalt ca si mine dar nu sa nu fie diferenta prea mare si sa -si faca creasta! Imi plac baietii cu ochi caprui si care sunt la moda!