Daca este vorba de iesire in grup fara invitatie, atunci plateste fiecare pentru el; daca cineva invita, atunci plateste cel ce invita sau dupa posibilitatea financiara a fiecaruia; dar daca este vorba dintre iubit si iubita, intotdeauna trebuie sa plateasca baiatul
Normal ar fi sa puna si fata bani, sau macar sa faca cu schimbul: o data el, o data ea.
Mi se pare cretina gandirea asta cu "baiatul trebuie sa plateasca''. De ce trebuie? Ce, baietii primesc la nastere saci de bani pentru a putea scoate mai tarziu fetele in oras? Baietii sau parintii de baieti nu muncesc pentru bani, ii primesc de-a gata?
Asta asteapta
Adevarat. Daca este vorba de iiubit si iubita, baiatul trebuie sa plateasca
Depinde, dacă e vorba de 2 copii, max. 12 ani fac banii-n două. De la 13+ copilăria mai trebuie lăsată iar băiatul ar cam trebui să-ncerce s-o impresioneze. (părerea mea, la mine CAM așa a fost)
Dupa mine cred ca daca iesi la o intalnire ar trebui sa fi cat mai galant posibil reisind faptul ca la final baiatul nu numai ca-si va plati singur consumatia si restul dar si al fetei.
Acum depinde de varsta si de psibilitatea fiecaruia.
Sper ca te-am ajutat.
Asa este logic
Daca este vorba de iesire in grup fara invitatie, atunci plateste fiecare pentru el; daca cineva invita, atunci plateste cel ce invita sau dupa posibilitatea financiara a fiecaruia; dar daca este vorba dintre iubit si iubita, intotdeauna trebuie sa plateasca baiatul
anonim_4396 întreabă: