| Stefan66666 a întrebat:

Fetelor voi ce tratament sau ce pastile luati pentru a avea un apetit sexual mai dezvoltat?

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Oare de ce te intereseaza asta? Crezi ca merge sa faci asta pe ascuns? Nici nu cred ca e legal asa ceva...

| Violleta2022 a răspuns:

Apetitul nostru sexual depinde strict de voi, barbatii, cat sunteti de atenti, delicati si iubitori cu noi.
Noi nu avem nevoie de pastile sa "ni se scoale" apetitul, ci avem nevoie de atentie, mangaieri si papaturi, fiindca atunci apare cheful.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu te speria de raspunsurile noastre, incercam doar sa iti elucidam misterul, prin care femeia chiar nu are nevoie de tratamente cu pastile ( poate cele batrane, intrate la menopauza, care au dereglari hormonale majore), ca-n rest, noi chiar avem chef, cand sunteti atenti, iubitori si dragastosi cu noi.

inca ceva: focuseaza pe satisfactia femeii si ofera-i placere si orgasme vaginale multiple, te asigur ca nu va fi nevoie sa o convingi vreodata, ca vrei sex si nu-l capeti.
Un barbat care stie sa satisfaca sexual si este capabil sa ofere orgasm vaginal, este foarte rar de gasit si este intotdeauna aprecit.
Daca femeia refuza sexul este pentru ca: are ciclu lunar, sau pentru ca nu este satisfacuta in pat si nu mai are chef sa se prefaca, ca totul este bine si frumos, ca barbatul sa nu se simta injosit sau jignit.
Multe femei sufera in tacere din insatisfactie sexuala, dar isi accepta rolul de sotie si mama, ramanand alaturi de barbatul ala, pentru ca-l iubeste si pentru ca vrea un camin si copilasi cu el.

In ce priveste raspunsul userul de mai sus, incearca sa-i ignori comentariul acid, total lipsit de logica si fara vreo legatura cu intrebarea ta. Unii incearca sa se faca de ras aici, cu orice pret.

| bustamante a răspuns (pentru Violleta2022):

Se pune dacă reușesc să o fac sa își dea drumul de 3 ori odată? O țin minim 60 minute. Și totuși uneori nu dorește. Perioada maxima 6 ore.

| Violleta2022 a răspuns (pentru bustamante):

Daca esti atat de potent pe cat te lauzi, de ce esti singur?
Vad ca faci avansuri la toate copilele dupa forum, esti chiar asa de disperat?

Da, disperarea ma apasă, plictiseala. Sunt singur pentru ca nu am cunoscut alte femei, nu am timp. Stau plecat în deplasare și la curve eu nu merg. Cât despre copilele de pe forum, stai liniștită, unele dintre ele sunt mai perverse decât noi doi la un loc. Plus ca nu au curajul să răspundă! Chiar dacă le vizează. Mulțumesc frumos ca ai răspuns, nu ma așteptăm. Dacă cineva este disponibila pentru o relație... Chiar și de sex...

Ar trebuii sa stii ca, cererea ta trebuie plasata pe site-urile cu profil sexual, nu aici unde nu-i deloc adecvata, mai ales ca esti adult si pe aici avem copile de 13-14 ani.
Vezi sa nu te confunde adminul cu vreun pedofil, venit sa racoleze fetite pe aici.

Nu, scuze. Nu asta este intenția. Sunt utilizator vechi... Iar pedofilia, necrofilia, nu sunt de mine. Doar sex sau dragoste, după caz, dur său mai puțin... Ma gândesc ca aici vin toate fetele care au o "problema" serioasă și nu toate. Poate una dintre ele își face curajul. Poate tu?

Ha..ha..ha... nici daca te-as accepta de amant, tot nu m-ai prinde, ca-s la 17.000 km departare de Romanica

| Donsavas a răspuns:

Se iau tratamente doar cand ai dereglari hormonale sau neuropsihice. Consulta un psihiatru daca e la nivel mental.

| Nemessys a răspuns:

Vrei sa stii ce pastila sa-i strecori prietenei tale in cafea?

| Dandinelle a răspuns:

Poate altceva lipseste de se vede in viata sexuala asa.
Eu as recomenda oricarui barbat sa-si maseze femeia happy

| Alexandrionelu a răspuns:

Na, Ștefane, ca ți-au sărit coțofanele în cap. Mai un pic și te acuza și de viol laughing