Noi nu serbam chestii din astea importate si lipsite pentru noi de semnificatie, gen Valentine, Thanksgiving sau Haloween. De altfel nu cunosc prea multe persoane care sa serbeze Valentine Day.
Eu cred ca da Si deja stiu ce o sa-i fac cadou. ceva amuzant, desigur : un tricou personalizat cu mesaj comic Cred ca cele mai potrivite cadouri sunt acelea care te fac sa zambesti!
De valentine s-a intamplat sa am bilet de avion, insa nu ne-am gandit la asta decat cand am aflat ca nu pot merge din motive de sanatate!
Imi plac surprizele cand nu sunt programate. Si apoi, e o sarbatoare facuta sa vanda dragostea, sa fie un stereotip. Si nu cheltui bani pentru asta. Cand ii dau ceva, el stie ca are o semnificatie anume. Si stie sa imi multumeasca pentru asta... Facturile la telefon sunt uriase!
Parerea mea este ca ziua indragostitilor este in fiecare zi!
Dra na si asta e tot o zi! ziua indragostitilor... exact ce dai prietenului tau bineinteles ca din suflet trebuie dat...si nu conteaza ce. gestul conteaza si sa il dai din inima
Daca vrei sa gasesti pe cineva sa povestesti si sa mai treaca timpul intra pe www.beetzy.net
AnaMariaGerman întreabă: