Daca ar fi sa fac vreodata lucrul asta, i-as face iubitului meu. Si cum iubitul meu nu este tipul de baiat care sa isi "pastreze"parul pubian, nu se pune problema.
pa, pa.
Ce dilema . Adevarul e ca tine si de igiena oleaca asa. Ma rog, poate pentru unii/unele e chiar cireasa de pe tort.
Igiena intima e necesara... adica e aiurea sa faci oral unei persoane care nu se epileaza (nu conteaza daca e baiat sau fata)
Da eu am facut sex oral si as face oricand unor fete cu par pubian deoarece i-mi place nectarul din vaginul fetelor, indiferent daca au par pubian sau nu si asta ma excita foarte tare
Ba tu esti nebun!
Deciiiiiii nu cred
Nimic nu se compara cu blana de pe o bastarca bine sculata. "it`s all about the bush"
Daca este tufa... e o problema, daca este tunsa, e OK! depinde de fiecare cum vede acest par, unii sunt foarte scarbiti, altii chiar iti doresc sa simta acel "tip" de par!
Ihhhh as fi scarbita daca ar avea par pubial...am supt si eu p*** dar nu baiatul era epilat. Mi se pare ceva normal sa fi epilat, consider ca asta tine de igiena si ca este un lucru necesar
Da e scump tare un big si ce sa mai zic de crema depilatoare sau ceara:O.
Cred ca daca as da peste asa ceva, ceea ce nu mi s-a intamplat si mar deranja i-as comunica.
papa
De ce nu? Daca acea persoana este una ingrijita. Doar nu mori din cauza parului Tu ai face?
Nu as face asta pentru ca risc sa-mi ramana pe limba...mie imi place "vrabiuta" catifelata
Cred ca ar fi incomod sa-i fac sex oral sotiei nedepilata. nu am incercat, dar nici curios nu sunt. la fel eu mi-l depilez, e o chestie de igiena mai intai de toate...
Barbiie întreabă:
anonim_4396 întreabă: