| Oanaoni a întrebat:

Bună fetelor. Voi luați anticoncepționale? Ce experiență aveți cu ele? Vreau să merg la un control pentru a începe să iau și eu. În primul rând împotriva unei sarcini & apoi pentru reglarea CM.

Răspuns Câştigător
| AnotherGirl a răspuns:

Bună! Am luat și eu contraceptive o perioadă de timp atât pentru reglarea ciclului menstrual, cât și pentru a preveni o sarcină. Ideea este că opțiunile sunt multe și nu toate ți se vor potrivi. Eu am încercat pilulele de la vreo 3 branduri până am ajuns să le găsesc pe cele cu care mă simțeam efectiv MI-NU-NAT! Dar nu am făcut asta de capul meu, de fiecare dată i-am explicat medicului ce simptome am, ce mă deranjează, ce mă nemulțumește și am ajuns, într-un final, la varianta cea mai bună pentru mine. Caută un medic bun, care știe ce face și care e deschis către comunicarea cu pacientul și sigur vei găsi varianta cea mai bună pentru tine.

2 răspunsuri:
| dragodana a răspuns:

Salut!
M-am simțit ok cu ele.Intr-adevar e super bine cu reglarea ciclului.
Dar când le-am lăsat, m-am îngrășat.
Na, avantaje și dezavantaje.

| Iuliana_Andreea_1996 a răspuns:

Nu recomand! Am luat si eu timp de 3 ani, dar mi-am dat seama ca pe viitor imi pot afecta starea de sanatate. Nu e normal sa ne indopam cu pastile. Am luat tot pentru reglarea menstruatiei, dupa ce m-am lasat de ele, iar s-a dat organismul peste cap!
Pot provoca cheaguri de sange, tromboze, AVC! Aveti grija fetelor!