| Doinitsa_8118 a întrebat:

Buna! fetelor vreau sa ma lamuritsi...sad va rog?
Am avut relatsii sexuale cu prietenul meu de mai multe ori dar fara protejare(din pacate), fara ca sa lase in mine si imi fac griji pentru ca imi intrzie ciclu deja 2 saptamini, mi-am facut 2 teste si au iesit negative, iar ieri au inceput sa ma doara sinii. apropo vreau sa mentsionez ca ca mi-am inceput viata sexuala nu demult.nici nu stiu ce sa cred, sau ce sa fac. e sarcina sau intirziere? va rog ajutatsima!

Răspuns Câştigător
| Annytha a răspuns:

Draga mea.nu iti face griji. durerile de sani te anunta ca iti vine menstruatia, si eu am trecut prin aceeasi problema.si daca spui ca viata sexuala ti-ai inceput-o recent se poate sa se deregleze ciclul menstrual din cauza asta! Totusi mai incearca cu un test sa fii sigura!

8 răspunsuri:
| gabriella85 a răspuns:

Spui ca ti-ai facut mai multe teste si au iesit negative? daca era unul il credeam ca fiind gresit(stii testele de sarcina nu sunt 100%sigure), dar daca spui ca ai facut mai multe si toate au avut acelasi rezultat inseamna ca asa este.sanii te dor si cand iti vine menstruatia asa ca ai toate sansele sa apara, nu mai fii stresata, asta o poate intarzia.depinde cum functioneaza organismul fiecareia dintre noi,ti-a intarziat probabil pe fondul nervilor, stresului... sper sa rezolvi problema, pup

Răspuns utilizator avertizat
| cristinaxt a răspuns:

Pai daca ti-ai facut teste si au iesit negativ asta-i clar Nu esti insarcinata
DAR ATENTIE! parca testele de sarcina functioneaza numai dupa 15-20 zile(20 e mai sigur desi scrie pe prospect 15) de cand esti insarcinata. deci poti sa iei in calcul.
si inca ceva daca ai o relatie serioasa, da poti sa o faci fara prezervativ dar de ce sa te risti? atat de usor poti sa iei anticonceptionale iar acum sunt din alea care nu te ingrasa si nu au efecte adverse foarte mariwinking
fi mai atenta pe viitor pentru ca responsabilitatea de mama e cam mare, ca sa-ti strici tineretzea.

| Bellatris a răspuns:

Poate sa fie si de la stres, mai ales daca zici ca testele au iesit negative. Dar pentru linistea ta, cel mai bine ar fi sa mergi sa iti faci o ecografie. Costa in jur de 80 lei la cabinelete particulare.

| Zoey4 a răspuns:

Si atunci dc ai mai intrebat daca esti asa matura sa iei decizii?laughing

| bandita a răspuns:

Poate sa iti intarzie si de la stres, si mie mi s-a intamplat sa imi intarzie o luna, am facut 5 teste.

| Doinitsa_8118 explică:

Phantom,draga eu nu sunt o copila de 12 ani ca sa ma critici astfel, sunt destul de matura pentru a lua astfel de decizii

| Doinitsa_8118 explică:

Kidda,pentru ca nu am experientsa...