E normal sa ai cateodata fantezii sexuale cand esti langa o persoana atractiva.
Era curios si omul
Eu sincer mam scarbit de asemenea mesaje, peste tot vad doar obsedati sexuali, da sunt pro exprimare sexuala le si incurajez, dar sa se descopere singure nu sa fie material de laba, peste tot este femeia vazuta ca un obiect sexual
Eu cred că barbati au mai multe fantezii decât femeile. Barbatul este mai activ, și atras de multe caracteristici ale femei dpdv sexual, Femeile sunt mai nepăsatoare, sau puțin mai reci pentru că barbații toți arătă la fel sexual. Pe tine ca bărbat te stimulează, fundul, sânii, picioarece. Dacă ar fi îmbracate precum arăboaicele totul acoperit, atunci, fanteziile consider că ar fi mult mai reduse sau deloc.Pe ele ce să le stimuleze dacă toții avem același obiect în față?
Dacă femeile sau cele mai multe femei nu vorbesc despre fanteziile lor nu înseamnă că nu le au, ba chiar unora stă să le explodeze capul de la atâtea fantezii înghesuite acolo. Dacă auzi pe stradă un troglodit că spune ce fantezii are cu x sau y nu înseamnă că așa sunt toți bărbații...
Pentru anumite femei Fifty shades of Grey e doar o picătură în oceanul de fantezii din capul lor.
Le stimulează vizual fundul, pieptul/spatele și picioarele. O sa știe numai cine face sala.
Exact ca pe noi.
Dacă ar stii multi ce au practicat femeile, de la vârste fragede. Probabil le-ar cauza scârbă. De ce crezi că sunt așa reci și nepăsătoare?
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: