anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna fetelor, vreau sa stiu si eu parerile voastre despre tipu' asta din pct. de vedere fizic.
http://uploadimage.ro/images/30147209424013308302.jpg
(stiu ca nu prea se vede corpul asa ca dau cateva detalii. 1, 80 m, 70kg, a facut inot si hockey)

Fara glume proaste daca se poate va rog frumos.

a si.inca o intrebare...are si o mica problema cu acneea.cat de importanta este aceasta pentru voi?

4 răspunsuri:
| Analytical a răspuns:

Asa, in poza eu zic ca e ok. conteaza sa iti placa tie, pentru ca multi au pareri diferite, gusturi diferite, si te pot influenta usor! daca majoritatea zice ca e urat, ce faci? nu mai iti place tie de el? lasa ce zice lumea si conteaza sa te simti tu bine cu el, sau indiferent pentru ce relatie ati avea. si, acneea nu e atat de importanta zic eu, pentru ca ea e doar pentru o perioada de timp si poate fi tratata. dar persoana din el este toata viata! conteaza caracterul lui ca si personalitate. eu dupa asta ma uit in principiu cand imi atrage atentia un baiat. :d eu zic sa lasi rautatile lumii, pentru ca stiu ca multi poate ti-au fi zis ca: ceee? asta?! nu vezi cum arata?! :O dar eu zic sa le da-i paceoh go on pentru ca tu traiesti cu el, nu o lume intreaga! conteaza sa fi fericita! muahhh! :*

| Betty18 a răspuns:

Cat de mult poate sa conteze pentru tine aspectul fizic daca ai ajuns sa pui poza, si sa intrebi pe un site niste NECUNOSCUTI! Sa zicem ca POATE ar conta parerea celor mai apropiati(asta in cazul in care conteaza asa mult pentru tine aspectul), dar nu a unor necunoscuti... cand ai sa te mai maturizezi ai sa vezi ce putin conteaza as[ectul fizic, important este sa ai ce discuta cu ei! In ziua de azi multi nu pot purta o conversatie...

Si ca sa-ti raspund la intrebare, tipul acesta nu mi se pare cine stie ce fizic, dar eu NU il cunosc personal. Pe mine una m-au atras tipi mai putini inzestrati fizic, dar inzestrati la nivel mental...

| Chrisz a răspuns:

Sincer, lasa aspectul fizic la o parte, si apreciaza sufletul, asta e mai de pret!winking

| master77 a răspuns:

Ce urat ee laughing)