| Andreeas_Andreeas_1997 a întrebat:

Buna fetelor! Vreau si eu o fata care sa ma iubeasca asa cum as iubio eu, multe sunt marcate de despartirea cu fostul iubit si m-am saturat de panarame laughing am 17 ani si am stat numai cu fete de 16-18 ani, credeți ca ar trebui sa-mi caut o fetița de 13 ani si sa o,, modelez" asa cum vreau eu?

7 răspunsuri:
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Ar fi bine să faci o pauză.

| DeliaDelyDede a răspuns:

Buna Andreeas si cred ca iti pot rezolva problema.
Incearca sa-ti gasesti fata potrivita : la ani, la comportament.Studiaz-o si incearca sa o abordezi cum ar fi :
Hey, sunt... Pe tine cum te cheama?
Pune-i mai multe intrebari ca sa gasesti lucruri in comun, si apoi dupa ce stii destule lucruri despre ea o poti invita acasa sa va faceti temele ca sa va apropiati un pic. Dupa asta ii poti spune.
-Hey, suntem prieteni buni si as vrea sa te intreb ceva.(stai si tu in genunchi :]) vrei sa fii iubita mea?

| Mădă_Mădălina_1998_R8rQ a răspuns:

Nu mi se pare ok să "modelezi" o persoană ci să o iubești așa cum e, cu bune și rele, diferența de vârstă nu contează așa mult într -o relație din punctul meu de vedere dar totuși sunt fete la 13 ani care au o gândire cât de cât matură deși nu prea... multe din ele vor cu totul altceva, vor dori probabil să experimenteze ceva nou, dar ar trebui să te gândești la faptul că la cei 13 ani ai ei nu o să poți face nimic cu ea, poți decât să o crești și să aștepți....asta vrei?

| SergiuBoss11 a răspuns:

Si cand face 16 ani daca fuge cu altul?sad

| Andreeas_Andreeas_1997 explică:

Din Februarie tot fac pauza, mi s-a luat si de tine Sergiu,, boss" n-am ce sa mai zic, fumez o tigara in cinstea ta laughing)

| RAY a răspuns:

Cu toti suntem marcati de fosti parteneri, adapteazate la mediu sau mori alta solutie nu exista, exista excorte daca ai nevoi sexuale, ti frica nu? te manca sunt bau bau, te protejezi ma, si nu de alea scumpe de astea mai ieftine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e logic asa. Gandeste-te ca e prea mica si nu o duce capul daca tu o duci cu baietii o scoti in oras si la unu ii place de ea e mai bun decat tine si ea este frumusica iti dai seama: Adio! oricat ai crescut-olaughing
Asa-i viata, raspunde-mi si mie la o intrebare cat crezi ca te tine? este de moment.