anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna feteor, am o intrebare mai intima!
voi cu ce va epilati in zona inginala/anala?big grin
cu ceara am incercat si e foarte dureros si incerc sa rezist dar doare al naibii de rau straight face

46 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Banzile sunt o alegera buna, in timp nu vei mai simti asa intepatoare durerea.
Mai poti folosi creme depilatoare dar nu parul creste destul de repede.
Recomand produsele Farmec.Atat benzile cu ceara cat si creme depilatoare.

| OnuOnulică a răspuns:

Interesanta discutie intre fete...

| h3r a răspuns:

Ceara pe care o „faci" tu acasă e cea mai bună...dar și cea mai dureroasă. Dacă reziști să te epilezi cu ceară e perfect... rezultate super bune.

La salon ai fost? Te poți duce cu toată încrederea, ba chiar mai înveți câte ceva!
Mai ai o soluție, bună zic eu...cu benzi! Nu doare așa tare și te ține cât de cât.
După epilare te poți da și cu ulei de măsline(dacă ai), ori neaparat cu o cremă, lapte de corp!

| anonim_4396 explică (pentru h3r):

La salon..nu pot sunt prea pudicalaughing
cu benzi am incercat si cu alea doare plus ca nu ia tot parul ci doar o parte
si despre ceara aia chiar nu stiu, despre ce e vb mai exact?

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru h3r):

Stii ce e cel mai trist? sa te chinui sa te epilezi, si sa nu faci dragoste, sa iti dai seama ca te-ai chinuit degeaba laughing

| h3r a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi e vorba de ceara pe care o faci tu și o aplici așa fierbinte...iar pe lângă asta, sunt benzi cu ceară, care sunt chiar bune!

Apropo, cu crema doar te chinui...mai ales în zona despre care vorbim noi.
Încearcă cu benzi mă! Întreabă la farmacie.

| h3r a răspuns (pentru h3r):

Apropo, încearcă și la salon. Nu pățești nimic! Tipele de acolo văd zilnic femei.

| anonim_4396 explică (pentru PreaDulcePreaFin):

Dar de ex eu nu ma chinui pentru aia.
ma chinui pentru mine. igiena si frumusetea nu o faci doar pentru cineva...e ca si cum te speli pe dinti doar cand trebuie sa mergi la dentist ca in rest ce rost ar avea nu?laughing

| h3r a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

E foarte trist, numai când te gândești la durerea suportată...dar normal ar trebui s-o faci regulat, nu știi când se ivește o ocazie specială, nu?

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect si frumos ce zici tu acolo, dar tot este putina dezamagire cand stii ca totul a fost pentru nimic

O data si o data tot n-o sa am la cine apela si o sa trebuiasca sa trec pe acololaughing

Ai dreptate, e trist, ca si barbat, sa prinzi o femeie cu garda jos. e un minus

Haa, știi tu când! Și până atunci mai aștepți, trebuie! happy

Niciodata nu stii cand ai ocazia si poate e pe nepregatite deci e bine sa fie regulata faza cu epilarea

Din nefericire dahee hee

Asta e...

Va fi bine!winking

Tu ai sa ma astepti pregatita mereu sa inteleg?

| Danysan a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce tot va agitati asa dat find ca mai e putin si o sa se schimbe vremea?-asa ca daca esti bine acoperit acolo o sa fi protejat laughing))))

rolling on the floor
probabil smug

| anonim_4396 explică (pentru Danysan):

laughing bine acolo

Eu m-as face cu laseru acolo sa scap definitiv -stiu eu ce vb -eu trebuie sa fac asta cel mult la o saptamana laughing))

Da stiu cum e ttoate am vrea sa scapam de el definitivlaughing
dar oarecum are si partile bune cica ne protejeaza de anumite bacterii etc etclaughing

Ce sa zic stiu multe care se tund acolo sa zic asa, ca sa eviti sa te iriti, si baietii fac la fel -dar sunt creme care poti sa iti dai dupa.Pe mine ma omoara mancarimea de dupa laughing)-Cand incepe sa creasca -si degeba dau cu tot felul de creme ca nu ma simt eu oki daca nu sunt acolo fresh happy.

Dar ce folosesti? crema depilatoare?

Crema e oki -dar are sa zic eficienta daca ai firele subtiri si daca o aplici cand e parul mic. Daca ai fire ami nesimtite si mai dure poti sa dai cu toata cutia -si trebuie sa stii ca e si naspa pentru piele daca dai multa doarece provoaca iritatii. Sfatu meu e sa folosesti dar cand pilozitatea e mica.

Si totusi nu e la fel cam ca si atunci cand dai cu lama? ca totusi nu se smulge thinking

Cade de la crema aia-Imagineaza-ti ce are in ea daca iti cade firul de par :-p.Nu recomand lama pentru ca o sa te, trezes-ti cu o mare pilozitate acolo. Firul respira cand faci asa ceva -si creste mai des.

Vai, vai! tongue

Iar ne certăm?

Nici vorba!

| Foxyyyy a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu crema e fix ca si cum te-ai face cu lama, pentru ca arde parul dar nu din radacina. Plus ca are tot felul de substante daunatoare pentru piele.

| anonim_4396 explică (pentru Foxyyyy):

Poi de aia si ziceam ca ce rost are crema?

| Felys a răspuns:

Dupa ce te vei epila in acest mod de cateva ori nu va mai durea asa rau, eu ma fac cu epilatorul si primele dati era crima si pedeapsa dar acum e chiar ok si s-a rarit si parul, totusi ca sa faci singura la inceput e prea greu, mai bine primele dati pana se subtiaza radacina mergi la salon apoi dupa ce vezi tehnica loc iti vei face singura fara probleme

| Danysan a răspuns:

Crema depilatoare atat pentru baieti cat si pentru femei e cea mai oki cand vb de zonele intime -asta in cazu in care nu vrei sa sari in sus daca vrei sa incerci benzi.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Cu penseta

Am incercat in zona inginala si e destul de ok dar in cealalta zona e dificil...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu scotch-ul.

| Ðσℓℓ a răspuns:

Daca vrei sa te epilezi nu iti recomand doare teribil dar daca tii neaparat trebuie sa te razi daca nu ai aparat care epileza si rade ia-ti un big!
Sper ca te-am ajutat!

| anonim_4396 explică (pentru Ðσℓℓ):

Dar tu ce folosesti?
Asa de curiozitate..nu ti se face mai des dupa ce-l tai?
Mai ales ca dupa cateva zile e crescut iar

| Ðσℓℓ a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu dar asa o sa iti dea lacrimile eu zic sa te razi!

Incerc deocamdata cu benzi cat de durerost o fii.o sa ma obisbuiesc...desii doare rau sunt suportabilalaughing
Deci tu ce folosesti asa de curiozitate? Ca tot n-ai rasp

| Ðσℓℓ a răspuns (pentru anonim_4396):

E intim iti zic in privat

Ok,imi convine si in privat happy

| euadi21 a răspuns:

Cu bigultongue

| Bogdan1i a răspuns:

Incearca crema depilatoare