Pai.Primul meu sarut a fost cu o fata, primul corp pe care l-am mangaiat, prin haine, ce-i drept, a fost al unei fete. Aveam vreo 13 ani, atunci nu mi s-a parut nimic sexual, cred ca atunci chiar tineam la tipa respectiva.Chestia asta m-a facut sa-mi dau seama ca as putea fi atrasa si de fete, intr-un mod sau altul, iar lucrul asta nu l-am ascuns niciodata.Recunosc,mi-ar placea sa stiu cum e cu o fata, dar nu as face chestia asta doar de curiozitate.Cat timp nu voi avea o relatie cu o tipa, nu voi face asta.Nu mi s-ar mai parea nimic interesant daca tot ce-as simti ar fi ceva pur carnal.
Da, a fost.Sunt tentata si acum s-o mai fac, dar nu cu orice fata, ci cu una care are o energie ca si a mea. Mi se pare ceva -TARE -s-o faci, pe bune.Probabil ca totusi bat spre bi...
Mereu sunt tentata. Cred ca am asa o latura ce inclina spre gagici, mi putin teama de sentimentu` asta, vreau sa`mi placa doar de iubitu` meu, desi, mai in gluma, mai in serios cu colegii de la scoala mai stam pe banca si intorarcem capu` dupa fete.
As vrea sa sarut odata o fata, sa vad cum e....
Sa fi iubita`!:*
xulescu000 întreabă: